Vásároljon Bukarestben!A street style blogokat mindenki imádja, mi is, különösen amikor a huszadik New York-i blog után végre rábukkanuk például egy bukarestire. A Bucuresti Looksra egy helyi lány rakosgatja utcán készített fotóit, sajnos legtöbbször szöveg nélkül, így magáról a városról, a divat és vásárló helyekről nem tudunk meg sokat.

 

Pedig Bukarestben igazán jól lehet vásárolni, furcsa hogy a hatsávos, járda nélküli utak mentén olyan cégek nyitnak üzleteket, amelyek az itthoni piacról azzal a kifogásssal maradtak távol, hogy nem elég exkluzív nekik a környezet. Bukarestben sokkal hamarabb jelent meg néhány luxusmárka, mint nálunk, de az olcsóbb tini-márkák is hódítanak, van például Pull and Bear, ami nálunk csak most fog nyílni. Ha az embernek jó a járókája, és nem zavarja a nehéz terep, igen jó cuccokat lehet összegyűjteni, én például három éve ott  vettem a legjobb Camper cipőmet, idén pedig egy Stefanel boltban vásároltunk be rendesen. A Bucuresti Looks-ból egy valami egyértelműen kiderül, amit maga a szerző is elismer: a román lányok imádják a divatot, a román fiúk azonban nem szeretnek és nem is nagyon tudnak öltözködni.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.