Rózsafüzér helyett begyűrt doboz cigi

Ezt az ellenállhatatlan összeállítást a PEP! magazin partiján örökítettük meg a Tejvaj olvasói számára - jobb látási viszonyokért tessék a képre vagy ide kattinatni. A zseniális módon egyszerre kislányos és nénis ruhát vékony öv szorítja a derékhoz. A szerzetesek rózsafüzérüket hordják az övükön, egy rockercsajszi miért ne tarthatná itt a cigijét? Lezser megoldás zsebtelen-táskátlanoknak. A PEP! egyébként rendkívül jól sikerült őszi számának megjelenését ünnepelte ezen a partin, és jelentjük, hogy az eseményen három bajuszos fiatalember is részt vett, de nem az a három fiatalember, akikről a héten megjelent posztban szó volt. Mindhárman kifejezetten döglesztően néztek ki.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.