Vigyázat, a fürdőköpeny addiktív!

Fürdőköpenyben a legjobb. Miközben odakint dúl a zord idő, egy jó forró zuhany, pláne fürdés után a vízből-gőzből kiszállva, fürdőköpenyben lézengeni a lakásban: a legjobb.

Nekem onnan van Lacoste fürdőköpenyem, hogy kaptam. Megláttam valakinél, és önkéntelenül is könnybe lábadt a szemem, erre az illető nekem adta, mondván, hogy ő is csak úgy kapta, és egy év alatt addig egyszer sem használta, vigyem nyugodtan. Vittem, de nem nyugodtan.

Nagyjából a képen láthatónak megfelelő, de egyszínű bordó, kapucni nélküli, és magasított gallérral rendelkezik. És tényleg olyan puha-otthonos mint ahogy azt az ember az öblítőreklámok alapján elképzeli. Az egyik baj vele, hogy ha nem ajándékoznak meg vele, akkor húszezernél is drágább.

A másik, hogy az ember nagyon nehezen veszi le. Vigyázzunk: bármennyire is közeli ismerősöket várunk, aláöltözés nélkül fürdőköpenyben ajtót nyitni rendkívül kockázatos.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.