Luxusbiciklit luxuskofferbe

Roppant praktikus árukapcsolást eszelt ki a Pinel & Pinel nevű francia bőrös butik. Egy csomagban árulják az angol Brompton vállalat kissé bumfordi, de mégis elegáns összecsukható kerékpárját egy olyan bőrkofferrel, amibe a bringa pontosan belefér.

Igazából nem is koffer ez, hanem a retró jegyében egy fából készült láda, amit a legjobb minőségű bőrrel vontak be. A belevaló bicikli 10 színben kapható, míg a bőröndöt 51 árnyalatban tudják elkészíteni, ezért úgy számítunk, hogy 510 színkombináció közül kell tudnia választani annak, aki nem szeretné sem kint hagyni, sem a szoba közepén tárolni a kerékpárját. 

Mindkét cég mellesleg elképesztően szemérmes az árai tekintetében, így aztán az egyszerű webes látogatóknak a fantáziájára van bízva, hogy mennyibe kerülhet egy ilyen praktikus/trendi luxuskombó. Első körben licitálni inkább a hozzászólásokban tessék: ki maximum mennyiért vinné?

(Ugyanitt elképesztően jó, szandálnak nevezett papucsok, krokodilbőrből is.)

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.