Szex helyett kössön bukszát!


A kötés ismét divatos, ezt megmondta Charlotte is a Szex és New Yorkban. Bár úgy tűnt senki sem érte vele egyet, neki mindenesetre kiváló szexhelyettesítőnek bizonyult. Pedig állítólag kötni tényleg menő, ez a fentebb látható kötött buksza például annyira menőnek számít, hogy a legtöbb divatblogon szerepel, ráadásul már megrendelni sem lehet, mert egy hónap alatt eladták belőle az összeset. Na de minek is adnánk pénzt érte, ha magunk is megköthetjük, elég felidézni a napközis kötőleckéket. Akinek ehhez nem volt szerencséje, az beszerezhet egy szakkönyvet, ma már rengeteget lehet kapni. Megéri, mert ez a buksza olyan cuki.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.