A lábáztatós étterem a legújabb divat

Szerencsére a japánok mindig kitalálnak valami vicceset, így legalább nekünk is van miről beszámolnunk itt a blogon. Legutóbb az uborkás kóla borzolta a kedélyeket, most pedig a legújabb étteremdivattal, a lábáztatós vacsorával szeretnénk sokkolni. Jobban belegondolva az ötlet nem is annyira rossz, lényege, hogy vacsora közben a bárszékről egy lavór, ásványi sókkal dúsított meleg vízbe lógathatjuk a lábunkat. Az étteremben minden a lábakról szól, vacsora után lehet köves talajon mászkálni masszázs képpen, sőt lehet a földön is étkezni, (ez a japán kultúrától amúgy sem áll messze), miközben kényelmes párnákon nyugtathatjuk lábainkat. Az éttermet egyébként csak nők látogathatják, így az egész olyan, mint egy szépségszalon, ahol masszázs közben szusival tömnek minket, és nem kell aggódni, hogy vacsora közben izzadni kezd a lábunk.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.