A legjobb humusz-bár a városban

Egy ideje már járunk a Kertész utcában található Hummus Bárba, így itt volt az idő, hogy megosszuk az olvasókkal, hogy szerintünk itt a legfinomabb humusz egész Budapesten. Ide akármikor esünk be, jó a hangulat, fiatal izraeli srácok backgammonoznak a pultnál, és míg várunk az elviteles humuszra, amihez 2 pita is jár, kapunk egy kis mentateát, hogy addig se unatkozzunk. A sima humuszon kívül van itt gombás és babos verzió is, rendben van a falafel, összességben pedig az egész hely tökéletes színfolt a budapesti kaja palettán.

Ja, és az árak? Nagy tál gombás humusz 2 pitával 1200 forint, falafel és humusz pitában salátákkal 500 Ft, falafel tál 1000 Ft. Mind elvitelre, mind helyben fogyasztásra töklétesen alkalmas, a galérián található pár asztalnál sminán meg is ebédelhetünk. De mi legszívesebb hazahozzuk és tabuléval esszük. (Hummus Bár, Bp. VII. ker. Kertész utca elején, a Király utca felől.)

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.