"Amit mások esznek" - Blogszemle

Alábbi összeállításunkban az internet legjobb, és számunkra legkedvesebb gasztroblogjaiból mazsolázgattunk. A Chubby Hubby-n oszakai éttermekről, sushiról, ramenről és tempuráról olvashatunk, a Kispad Bilagit rovata pedig Ghána már közel sem annyira étvágygerjesztő gasztronómiáját mutatja be részletesen, a színes szószok és a félig nyers húsok birodalmát. A Chew újra felfedezi Budapest kaukázusi kínálatát, ahol meglepetésszerűen olyan éttermek is szerepelnek, amit mi echte orosznak gondoltunk volna. A Wisegeek pedig végre tisztázza, hogy pontosan mennyi is kétszáz kalória kólából, sajtból, zellerszárból, mogyoróvajból, M&Msből vagy cheddar sajtból.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.