Trendi cucc az overall, de hogy lehet benne pisilni?

Évek óta divat a fesztiválokon az overall, úgyhogy most feltettük a kérdés, ami mindenkit foglalkoztat, csak senki nem meri neki szegezni az embereknek.

Az, hogy overallban járnak fesztiválozni a lányok egyáltalán nem új dolog. Évek óta látható a legtöbb divatról szóló összeállításban az egyberuha, ami nem csak a bulikban, de egyébként a mindennapi életben is népszerű. Az egyik megkérdezett lány el is mondta, hogy ő azért szereti, mert nem kell gondolkozni, hogy a felsőd megy-e a nadrágodhoz, és az egész megy-e a cipődhöz, hanem felveszel egy ruhadarabot, és kész. Igen ám, de ezt a ruhadarabot néha le is kell venni. 

A jelenség

Bevallom, mikor először láttam egy fesztiválon overallos lányt, egyből az jutott eszembe, hogy vajon hogy megy el pisilni, mihez kezd vele egy ToiToi-ban? Mert otthon vagy egy kellőképpen tiszta étterem mosdójában még talán nem is olyan nagy mutatvány lehámozni magadról az kezeslábast, de egy fesztivál mosdójában, főleg este, mikor egyébként is vakon kell intézned az ügyeidet, a nem éppen kimagasló higiéniai körülmények között, az valahol mégiscsak egyfajta modern művészeti ág. Miután már a szerkesztőségen belül is értetlenkedtünk, hogy a gyakorlatban hogyan lehet ezt az egészet kivitelezni, eljött az idő, hogy nekiszegezzük a kérdést az érintetteknek. 

A módszerek

Úgy tűnik két komoly iskola van a témában:

  • a nekivetkőzősök szenvednek egy kicsit, egyensúlyoznak, imádkoznak, és rászánják az időt a szeánszra
  • az oldalrahúzós technikához az kell, hogy nagyon lenge és nagyon rövid legyen a nadrágrész, vagy eléggé italos legyen az illető.

Oké, van egy harmadik irányvonal is, amit nevezhetnénk csak brit vonalnak is, ugyanis ezt csak ők javasolták egymástól függetlenül. Ez a minden mindegy módszer, ami szerint ha meleg van, a nadrágod rövid, már este van és egyébként is egy apartmanban alszol Budapesten, ahol rendesen le tudsz zuhanyozni, miután hazaértél, akkor engedd csak el magad, és pisilj át rajta. 

A videónkban persze ennél hasznosabb tanácsokat is tartogatunk, íme:

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek