Ennyire jól néz ki a magyar cég 3D falburkolata

Különleges tervezésű és gyártású falburkolatokra hívta fel a figyelmet a design termékekre specializálódott oldalak egyik mérvadó portálja, a Design Milk, akiknek hozzánk hasonlóan tetszettek a Moko 3D technológiával előállított termékei. A különleges burkolatok akár egy méretes, faltól-falig tartó szoborként is megállnák a helyüket, és amiért büszkék lehetünk rájuk: mert mindezt egy magyar cég csinálja.

Az elsősorban bemutatótermekbe, konferenciatermekbe, irodaházakba, éttermekbe, szállodai helyiségekbe vagy nagyobb villák társalgójába ajánlott, nagyméretű kézműves panelek darabra, vagyis panel / ár rendelhetőek meg a cég oldalán, ahol a fa szerelmesei többek között Bondi, Volga, Montana, Alaska vagy Kalahari fantázianevek alatt találják meg az üreges belső szerkezetű valódi fa paneleket, amelyek a tervezett formákra alakítva, a fa görbítésével készülnek.

A környezetbarát furnérlemezek valószínűleg azoknak nyújtanak majd alternatívát, akik nem szimpatizálnak a belsőépítészek által előszeretettel használt látszóbetonnal, és a rideg anyag helyett valami melegebb, otthonosabb hangulatot árasztó felületet szeretnének látni az általuk használt térben. Az exkluzív látványt nyújtó falburkolatnál rugalmasak a márka kreatívosai, megrendelésre bármilyen méretben és színben legyártják az általunk megválasztott mintát. Nézze meg a galériában, hogy hogyan dobta fel a magyar cég a római luxusszálloda belső terét, vagy egy budapesti kávézó falát!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra