Papírtörlőtartó, ami az iPadet is elbírja: menő vagy ciki?

Az életüket aktívan a közösségi oldalakon élők nagy örömére a videojátékokban és különböző innovatív termékekben utazó CTA Digital a napokban piacra dobta legújabb fejlesztését, egy minden bizonnyal hiánypótló terméket, az iPad tartóval ellátott papírtörlő állványt – írja nagy meglepetésünkre a gizmodiva.com.

digital-paper-towel-holder-1
Fotó: amazon.com

A több, mint 18 éves múlttal rendelkező cég szerint ugyanis nagy szükség van a háztartásban egy ilyen kütyüre, aminek köszönhetően főzés, mosogatás vagy takarítás közben is kényelmesen élvezhetjük a különféle alkalmazásokat, videókat, illetve a recepteket is sokkal egyszerűbb követni egy ilyen bármely látószögbe beállítható univerzális állvány segítségével.

digital-paper-towel-holder-2
Fotó: amazon.com

Aki el sem tudja képzelni, hogy eddig hogyan tudott élni enélkül, az az amazon.com.-on már 39.99 dollárért ( 8900 forint )lecsaphat az egyszerűen leszerelhető és cserélhető hattyúnyakat kapott papírtörlő tartóra, melynek természetesen a mérete is igény szerint állítható. Az állványra egyébként iPad Air, Ipad2,3 és 4, Ipad Mini és a legtöbb típusú Tablet ráapplikálható. Ön mit gondol, menő ez a funkciópárosítás, hogy ezentúl a konyhában is kísérthsse online világa, vagy az ilyen fokozatú függőséget esetleg már ön is cikinek találja? Szavazzon!

Menő! (875) (877) Ciki!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.