Vegyen patkós idomszert és halott madarakat akciósan!

Bár a virtuális bolhapiacokon pörög a retró és az antikvitás, két Zsolnay között a kitömött állatok vagy akár a láncfűrészek fetisisztái is páratlan darabokra bukkanhatnak. Sőt, a Jófogás.hu kínálatát böngészve akár arra is rájöhet, hogy eddig nem a megfelelő tárgyakat gyűjtögette.

Az internetes oldal keresési listáját a festmények, porcelánok, egyéb antikvitások, órák és ékszerek vezetik, ám ha valaki körülnéz a gyűjtemények kategóriában, igazi kincseket találhat.

A bakelitlemez, telefonkártya, kisautó és pénzérme kollekciók igencsak elcsépelt sorát olyan izgalmak szakítják meg, mint egy jóféle láncfűrész gyűjtemény, vagy a Horgász újság összes lapszáma 1961-2009 között (ez mindössze 75 ezer forint, Szily Laci rokonainak kihagyhatatlan!), hogy a porcelán dalmatákat ne is említsük.

Bár a motoros fűrészek egyesével is megvásárolhatók 5-30 ezer forintos áron (már akinek van szíve megbontani a tökéletes harmóniát) a legtöbb furcsa szett csak egyben eladó.

Érdekes szerszámok, akciós áron. Most akár 400 ezret is spórolhat!
Érdekes szerszámok, akciós áron. Most akár 400 ezret is spórolhat!Jófogás.hu

Aki a hagyományosabb munkaeszközökért rajong, 40 ezerért viheti például az ácsszerszám kollekciót, ám a nagypályásokra egy érdekes jelzővel aposztrofált gyűjtemény vár, akciós áron, vagyis mindössze 1,6 millió forintért.

Aki kis költségvetéssel akar beszerezni viszonylag értelmetlen tárgyakat, ötezerért már le is csaphat egy csapat retró sebességváltó gombra.

Kis befektetéssel ilyen sebváltó gombokkal menőzhet
Kis befektetéssel ilyen sebváltó gombokkal menőzhetJófogás.hu

Az egyik legdrágább gyűjtemény 1,5 millió forintba fájhat, cserébe viszont 130 darab eredeti Barbie baba tulajdonosa lehet, már ha ilyen igények feszítik belülről.

A kép csalóka, a madár halott, de nem magányos. 15 ezerért viheti az egész csapatot
A kép csalóka, a madár halott, de nem magányos. 15 ezerért viheti az egész csapatotJófogás.hu

Ha babák helyett halott állatok között érzi jól magát, vehet 8 darab afrikai trófeát, potom 600 ezerért, de sokkal jobban jár anyagilag, ha megelégszik egy komplett madárpreparátum gyűjteménnyel. Ez csak 15 ezer forint, ráadásul sokkal kisebb helyet foglal majd el a nappalijában.

Ugye mostantól ön is patkós idomszert gyűjt?
Ugye mostantól ön is patkós idomszert gyűjt?Jófogás.hu

A választék korlátlan, a Kinder fém katonák, nyakkendők, teniszütők, western övcsatok elképesztő özönében talán a leglegondolkodhatóbb a 3000 forintos dekorgomba-kollekció, vagy a 75 ezer forintot érő patkós idomszer gyűjtemény, amelynek darabjai a hirdető szerint zsírpapírban állnak a gyártásuk óta, ami azért lássuk be, nagyon megnyugtató. Csak tudnánk, mik azok.

Oszd meg másokkal is!
Mustra