Pesti nőket keres a Maszkura és a Tücsökraj

Zanza!

A zenekar készülő, Pesti nők című kislemezének borítójához január 26-i koncertjének közönségében kívánja megtalálni az ideális alanyokat. Csajok, jelmezre fel!

„Egy titkos helyen” készül a Maszkura és a Tücsökraj új kislemeze, a Pesti nők. A különleges albumon 5 saját dalt dolgoznak át, a koncepció csupán annyi: senki ne maradjon ülve, amikor hallja.

Mivel a zenekar tagjai úgy gondolják, hogy a táncoló lányoknál nem sok szebb dolog van a világon, és szubjektív felméréseik alapján „a Tücsökraj koncertjein vannak a legjobb nők”, a zenekar most arra kéri a közönségét, mutassa meg, milyen is az igazi pesti nő.

Ehhez nem is kell mást tenni, mint január 26-án elmenni a Klauzál téren található Mánia Music Stage-be, a Maszkura és a Tücsökraj koncertjére, és igazi pesti nőnek öltözni. A zenészek és beépített gerillafotósaik ott vadásznak majd a tömegben, hogy elcsípjék azt a pillanatot, amikor a legdögösebbek a lányok.

A képeket nem öncélúan, belső felhasználásra készítik, hiszen ezekből lesz összeállítva az új kislemez borítója, így az egész világ megtudhatja, milyen is egy igazi fülledt pesti éjszaka.

Blogmustra