ABBA-hasonmás- és karaoke-verseny: harcra fel!

Január 22-én a győri ETO Parkban dől el, ki hasonlít legjobban a legendás ABBA együttes tagjaira, a vállalkozó szelleműek pedig akár egyéni és csoportos karaoke-mutatvánnyal is harcba szállhatnak az ABBAWORLD kiállításhoz kapcsolódó online versengésben.

A győri ETO Parkban december 4-e óta látható ABBAWORLD kiállítás nem csak a legendás ABBA zenekar pályájába enged bepillantást, de hasonmás- és karaoke-versennyel is színesíti a kínálatot.

Igencsak izgalmasnak ígérkezik az ABBA-hasonmásverseny, amelyre december közepe óta folyamatosan érkeztek a jelentkezések: a legélethűbb hasonmásokat a január 22-én megrendezett döntőn választják ki. A helyezéseket a www.abbaworld.hu oldal látogatói által leadott szavazatok és a zsűri döntése határozza meg 50-50% arányban (a hasonmásverseny esetén 8 főt a szavazatok, 7 főt pedig a zsűri döntése alapján választanak ki). Aki viszont hasonlóságban nem annyira, ám hangban erős, az az egyéni és csoportos (minimum 2 fő) karaoke-versenyen bizonyíthat.

Rögzíts magadról videót, ahogy éppen ABBA-t énekelsz, és töltsd fel a honlapra a regisztrációdat követően. A legjobb 10 jut a döntőbe a rájuk leadott szavazatok, illetve a szakavatott zsűri véleménye alapján. Ők a fináléban bizonyíthatnak a hírességekből álló zsűri és nagyközönség előtt. Mindhárom kategória döntőjének helyszíne a győri ETO Park, ezen belül is az ABBAWORLD kiállítás: a karaoke-csapatverseny döntője február 12-én, az egyéni kategóriáé pedig március 5-én lesz, a nevezéseket csapatok esetében február 7. éjfélig, az egyénieket pedig február 28-ig várják. A nyeremények mindhárom kategóriában ugyanazok: az 1. helyezett 50 ezer, a 2. helyezett 30 ezer, míg a 3. helyezett 20 ezer forint értékben kap ETO Park Vásárlási Utalványt.

Oszd meg másokkal is!
Mustra