Az új férfi alsónemű-sorozat kiemeli az intim részeket

Jewel Postell olyan intim ruhákat tervez férfiaknak, amelyek biztosan feldobják az éjszakai románcot. Ha a férfi egészét nem is, de a legbecsesebb szervét makulátlanul felöltözteti az új kollekció.

Már nem csak a férfiak, hanem nők is ajándékozhatnak párjuknak intim fehérneműt - írja a Fashion News. Az "For Play" kollekció férfiaknak készült, tökéletes darabok lehetnek nászéjszakára vagy különleges estékre. Ha a röhögéstől nem fordulsz le az ágyról, a ruhák hosszú órákra garantálják a hálószoba intimitását: minden egyedi darab elutasítja az unalmas hétköznapiságot, felkelti a női szexuális kíváncsiságot és kiemeli az előjáték élvezetét, mondja a tervező.

Az új design a férfiak intim viseletét a 21. századba helyezi. A nélkülözhetetlen nászéjszakás darabok minden férfi egyedi igényének megfelelnek. Attól függően, hogy a férfi milyen hangulatot akar megteremteni és milyen temperamentumú asszonyt akar boldoggá tenni, az éjszakai felszerelését gazdag kínálatból választhatja ki. Úriembernek a vörös frakk, mókamesternek kopasz szerzetes csuhája illik.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek