100% édes nyár, 0% megbánás

Egy jeges shake, ami az alakodat is kíméli? A Costa Coffee tudja a trükköt! Felfrissítően hideg, megkapóan gyümölcsös, bűntelenül édes: Cukormentes Strawberry Frostino.

A torokszorító forróságban azt se tudod hová kapj enyhülésért: jéghideg fagyit vagy frissítő üdítőt válassz? Egy pillanatra hunyd le a szemed és képzeld el, hogy valaki feltalálja a szívószállal kortyolható jégkrémet! Tetszik? Jobb, ha tudod, az álom évek óta valóság a Costa Coffee kávézóiban. Ráadásul, idén olyan pohárba zárt, jeges újdonságok formájában próbálhatod ki, mint a KITKAT Ruby-s Frostino vagy a bikiniszezon-kompatibilis Cukormentes Strawberry Frostino.


A jégkásánál krémesebb, fagyinál könnyedebb jéghideg desszertitalokkal kár finomkodni: megtestesült, érzéki felfrissülést jelentenek a tomboló melegben. A titok lényege, hogy a jégkockákat vanília társaságában finomra blendelik a mixerben, amelyek mellett mindig van valami rafinált, csábító hozzávaló az édes pillanatokért. Ennek hála az ital bár jégkrémre emlékeztet, kortyolható marad, ráadásul az ízek egysége sem változik, amíg a pohár aljára nem érsz.


Wellness az érzékeidnek


A nyár túl rövid ahhoz, hogy szürke filmként hagyd lepörögni! A Costa csapata épp ezért csomagolt össze színeket és limitált hozzávalókat Frostinóik poharaiba, amelyekkel szemnek, szájnak egyaránt kirobbanó élmény egy-egy jeges ital. Bemutatkozik a cukormentes eper ízű Strawberry Frostino, ami elképesztően gyümölcsös, megkapóan édes úgy, hogy a pillanatot nem rontja bűntudat az alakunk miatt. A tetejére kerülő tejszínhab szintén cukormentes, sőt, kérheted laktózmentesen is, ha szeretnéd. A nyár másik limitált kedvence a Frostino Made with KITKAT Ruby, amiben a frissen világhódító útra indult rubin kakaóbab ízébe kortyolhatsz bele finom jégszemcsék társaságában. A habba egy szelet KITKAT Ruby is kerül, így magában is tesztelheted a világ negyedik típusú csokoládéját.


A kávézókban vár még a fehér csoki édességével hódító pink Unicorn Frostino, valamint különleges jeges kávék a citromfű, makadámdió és a sós karamella ízeivel. A Costa most tartja a nyári, országjáró turnéját, így ha szeretnéd testközelből megismerni az italok készítését, baristáikat, akkor július 25-28. között az Árkád Győrben, míg augusztus 1-4. a Miskolc Plázában találkozhatsz velük.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek