Cukormentes latte, a tavasz sztárja

Idén tavasszal három ízzel támad a Costa. A Donut latte és a Pisztácia latte már ismerős lehet a kávé kedvelőknek, hiszen ezek az ízek közkívánatra tértek vissza idén márciusban.

A Pisztácia latte a könnyed friss ízek kedvelőinek kedvez, a Donut latte minifánkkal, azoknak lesz kedvence, akik nagy kanállal falják az életet. Újdonságként csatlakozott a hármashoz a Cukormentes pörkölt mogyoró latte.

costa tavasz divany 840x560 forrolatte

Idén tavasztól ráadásul a laktózmentes tej és a növényi ital alternatívák mellett, laktóz- és cukormentes tejszínhabbal is kérhető minden ital.

A nagy kávézgatások közepette meg is éheztél? A kiemelt üzletekben új szendvicseket is kóstolhatsz: Mozzarellás tramezzini, Baconos-csirkemell sonkás tramezzini és Brie sajtos szendvics lilahagymalekvárral várja a sós ízek kedvelőit. Ha egy kis édességgel jutalmaznád magad, akkor próbáld ki új sajttorta variációkat eper és maracuja ízesítéssel.

costa tavasz divany 840x560 ciabatta

A gyümölcs és zöldség alapú smoothiekat 3 féle ízben kóstolhatod meg idén tavasszal. Tropical delight mango smoothie, a trópusi ízek kedvelőinek mangóval és maracujával a fanyar felfrissülésért. Avocado mix smoothie, az avokádó, banán és a fodros kel jótékony hatásaival, hogyha egy igazán egészséges italra vágysz. Végül pedig Berry energizer smoothie, az igazi energiabomba, a feketeszeder és feketeribizli feltöltő erejével.

costa tavasz divany 840x560 smoothie

Szerintünk mindenképp érdemes benézni és kipróbálni ezeket a finomságokat!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek