Maxold ki a partyt! Mit mond a net?

Az élmények kimaxolásából nem maradhat ki a közösségi média, egy jó buli akkor az igazi, ha mások is látják, hogy milyen jól érzed magad! Tájékozódj, hogy az időd arra fordíthasd, amire szeretnéd.

Sok kiruccanás során csökkenti az élményt az idő égetése. Hiába ugrasz le például már pénteken a Balatonra, s hiába sietsz a munkahelyeden, hogy hamarabb elindulhass, sajnos mit sem ér az igyekezet, ha a nagy műgonddal lecsípett idődet az autópályán töltöd el a dugóban. Senki nem lát előre ötven-hatvan kilométert, de a Google Maps, vagy épp a Waze naprakészen meg tudja mutatni, milyen a forgalom az autópályán. Már az út tervezésekor érdemes a piros csíkokat keresni, ha szükséges, alternatív útvonalakat találni.

Az idővel persze már azelőtt spórolhatsz, hogy felhajtanál az autópályára. Például, ha nem állsz be a benzinkutakon a hosszú sorokba, hogy autópálya-matricát vegyél, hanem a telefonodról SMS-ben, vagy valamelyik alkalmazás segítségével vásárolsz – miközben haladsz. Természetesen a vásárlásra az útitársadat kell megkérned, semmi esetre sem szabad vezetés közben ilyen tranzakciókat kezdeményezni.

Az okostelefonod minden online szolgáltatását használd ezen a nyáron, amennyit csak tudod, a Telekom Next csomagjaiban ugyanis megduplázták az adatkeretet. Ha vonattal mennél partyzni, akkor már az állomásra menet megnézheted a menetrendet és megválthatod a jegyedet, plusz költség nélkül!

Ha fesztiválra mész, magától érthetődő dolog átnézni a programokat, csekkolni az előadókat. A legjobb, ha letöltöd az adott fesztivál alkalmazását, s abban összeállíthatod a magadnak a saját programodat a koncert- és buliválasztékból. A nem annyira ismert előadókat a Youtube vagy épp a Spotify segítségével sokkal jobban megismerheted, mire a fesztivál helyszínére érsz.

Ez utóbbi a felismerésében is hasznos lehet, hogy mikor kell otthagyni egy jó koncertet egy még jobb koncertért. Elvégre, a YouTube-on az is jól levehető, melyik banda milyen bulit képes varázsolni.

Azt is megtudhatod, hogy a közelben hol tudsz egy jót enni, vagy a fesztiválon milyen lehetőségeid vannak az éhséged és a szomjúságod csillapítására.

A buli előtt megéri feltérképezni, hogy az ismerőseid közül ki mindenki van a helyszínen, hiszen akkor igazán tartalmas a szórakozás, ha minél több tagból áll a jó társaság! Ha már megvannak a többiek, irány egy közös chat csoport és máris egyeztethetitek a fő koordinátákat! Aki pedig nem csatlakozik időben, azt kiváló fotókkal lehet froclizni mindaddig, amíg jobb belátásra nem tér!

Az otthon maradtakra és a máshol bulizókra is érdemes gondolni, sok poszttal, vagy a legjobb pillanatok közvetítésével! A Facebook legújabb szolgáltatása segítségével mások is bepillanthatnak abba, milyen a koncertélmény! Az adatkereted miatt pedig nem kell aggódnod, mert idén nyáron biztosan annyi van, hogy nem fogy el!

További információk a telekom.hu/next weboldalon

Ezt a cikket nem a Dívány szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek