Táborajánló: angol tea, baseball és teniszkönyök

Az első táborajánlót azoknak a sportkedvelő, ütőimádó, teniszkönyökű szülőknek szánjuk, akik a tenisz szerelmesei, s a gyermekük is hajlik arra, hogy ezt a fehérgalléros sportot kipróbálja, esetleg űzze is. Napjainkban egyre többféle sportra, hobbyra rendeznek táborokat, s míg régen a tenisz úri sportnak számított, ma már bárki számára elérhető lehet. Sőt, a lurkók nem csak a teniszezéssel, hanem számtalan más foglalkozással is megismerkedhetnek a táborok keretében.Budapesten, a Feneketlen tó melletti Flamenco teniszcsarnokban rendeznek napközis tábort, ami egész nyáron, öt napos turnusokban reggel 8-17 óra között, 7-től 16 éves korig, kis csoportlétszámmal.

A csavar a tábor szerkezetében az, hogy a „hagyományos” tenisz tábort angol nyelvi oktatással is megfűszerezik a szervezők. A napi két óra teniszoktatást kiegészíti a két órás angol nyelvi foglalkozás, s ezzel hatnak gyermekeink izmaira és agyára egyaránt. Lehetősége nyílik a szülőknek egy nyílt napon részt venni (június 7.)a gyerekekkel, ahol eldöntheti, hogy befizesse-e a részvételi díjat (29.400,- forint), vagy mégsem jön be a gyermeknek az effajta kikapcsolódás, kár a gőzért. Jelentkezni lehet a Funside honlapján.

A tenisszel egyébiránt tökéletesen áthidalhatjuk azon fóbiákat, amelyek kilőhetik félénkebb gyermekünk számára a táborok nagy részét, úgy, mint víztől való félelem, úszótábor formájában, iszonyat a lótól, lovastábor megrendezésében, hiszen az ütő talán nem zaklatja fel gyermekünket. S hogy ne lustuljon el a gyerek, a tenisztábor mégis csak sport, méghozzá nem is akármilyen. Kiváltképpen, ha a fiunk/lányunk amúgy is teniszezik év közben.

A tréfát félretéve, számos egyéb tenisztáborba írathatjuk be a csemetéinket, tenisz és baseball variációban, vitorlázással és lovaglással megbolondított táborba, vagy csak simán teniszezni, klasszikus keretek közé. Találtunk kifejezetten ovisoknak szóló tábort is, 5-8 évesek részére.

Hogy ne csak az ütő és salak megszállotjainak kedvezzünk, legközelebb veszélyes vizekre evezünk és úszótáborokat ajánlunk a figyelmetekbe.
Oszd meg másokkal is!
Mustra