Négy elem vigyáz a gyerekre

Újabb napközis táborokat ajánlunk kicsiknek és kicsit nagyobbaknak, egyet a Szülők Házának rendezésében, egyet pedig ezúttal Budapest belvárosában, a Jászai Mari tértől három utcányira.

A Szülők Háza tábora 1 éves kortól 6 éves korig várja a gyereket, 3 év alatt az egész családot, 3-6 éves korig szobatiszta, közösséghez szokott gyerekeket. A gyerekekre óvónők vigyáznak, a foglalkozásokat szaképzett művészet és drámapedagógusok tartják. Minden héten más mesevilágba kalandoznak el a gyerekek, jövő hétfőtől az amerikai indiánok világába, majd a rómaiaik, a régi magyarok és a vadnyugat történetei is sorra kerülnek.



Naponta négyszeri étkezést kapnak a gyerekek, van játszóház és csendes pihenő, mese, diavetítés és egy kis zene is, no meg persze játszótér és kézműves foglalkozások. A honlapon lévő programmal ellentétben kirándulás most nem lesz, és az árak is megnőttek kicsit, 23500 forint egy hét. Minden hétfőn kezdődik, augusztus végéig egy-egy turnus. Jelentkezni lehet interneten és telefonon (246-0880) is.

A Noha Stúdió mesetábora „nemottalvós” alkotótábor 5-13 éves gyerekeknek, hetente változó programmal, hétfőtől - péntekig, reggel 9 – este 6-ig. A Mesetúra célja, hogy a megtervezett, de a szabad fantázia használatára, rögtönzésre és helyzetfelismerésre sarkalló játékos programok keretében a gyerekek minél több ismeretet sajátítsanak el környezetükről, egymásról és saját képességeikről. (7-13 éves gyerekeknek zsonglőr és ügyességi tábort kínálnak.) A Mesetábor kerete egy kicsit mitikus, kicsit környezetbarátosra vett történet a Napról és a Holdról, valamint gyerekeikről, a négy fivérrről, a Tűzről, Vízről, Földről, Levegőről. Szereplője még a Föld bolygó és a rajta élő emberek, akik eleinte harmóniában élnek,majd a technikai fejlődésfelgyorsulásával elfelejtik a közös nyelvet, nem értik többé az elemek jelzéseit és ezért sorozatos természeti katasztrófák áldozatává válnak. Az egyes elemekhez kötődő kézműves tevékenységgel, mesével és kirándulással kerülhetnek a gyerekek testközelbe a természethez.

A tábor ára 25 000 Ft/hét (ebéddel, uzsonnával, utazással)
Időpontja: augusztus 6-10-ig Föld körüli túra, augusztus 13-17 Mesetúra az üveghegyen túlra. Jelentkezni a tábor kezdete előtt három nappal lehet, a jelentkezési lap kitöltésével és 10.000,- forint előleg befizetésével.

Elérhetőség: noha@nohastudio.hu, 06 30 60 777 68, 06 1 788 10 991137 Budapest, Pozsonyi út 12.
Oszd meg másokkal is!
Mustra