Cipőorrvédő motoros kölyköknek

Kisgyermekes családok egyik rémálma, amikor a ded felfedezi a motorozás nyújtotta örömöket. Az elkerülhetetlen járdaszegélybe ütközés és az ezt követő pofára esésen kívül a cipő elhasználódásának felgyorsulásával is számolhatunk. A gyerek meglöki magát, majd lábát leengedve száguld, miközben a cipő orra súrlódik a betonon. Gyengébb idegzetű anyukák ilyenkor sikítanak fel.


Megtaláltuk a megoldást a cipők védelmére: patkoljuk meg a gyerkőcöt, húzzunk a cipőjére műanyag védőorrot, amelyet vastag gumipánt rögzít. A puha gumival felszerelt védőalkalmatosság megóvja a cipő orrát a kismotor, kisautó hajtásakor, így nem kell kéthetente új cipőt venni a gyereknek.

A vidám színekben pompázó szerkezetet 7 dollárért árulják 18-22 és 23-28-as méretben.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.