Zséda: „Kísértés mindig van”

Zséda cover

Az énekesnő az Egy ölelés a világ című új dala kapcsán beszélt a legmélyebb érzelmeiről és az anyaságról.

Zsédenyi Adriennt már több mint harminc éve hallgathatják a rajongói, és énekesnői karrierje mellett édesanyaként is helytáll. A Feminának adott interjúban elmondta gondolatait a hűségről, a kamaszkor nehézségeiről és szépségeiről, valamint az új daláról is.

Zsédenyi Adrienn, vagy ahogy a legtöbben ismerik, Zséda az interjúban részletesen kifejtette, hogy számára a hűség egy olyan érték, ami sziklaszilárd alapot ad az élet minden területén. Úgy gondolja, ez egy döntés, amit mindennap meg kell hozni, és ki kell tartani mellette. Az énekesnő azt is elmondta, olyan soha nem lesz, hogy nincs kísértés, mert mindig adódik lehetőség, és csak rajtunk múlik, kitartunk-e a döntésünk mellett.

Zséda szerint mindig van kísértés
Zséda szerint mindig van kísértés
  • Beszélt arról is, hogyan jelenik meg ez az érzés legújabb dalában, melyet Dolhai Attilával duettként adnak elő.
  • Elárulta, mit jelent számára az éneklés és a közönsége, hogyan tud időről időre megújulni.
  • Elmondta a véleményét a mai kapcsolatokról és a baráti kötelékekről is.

Zséda legújabb dala, melynek megszületésében duettpartnere mellett Létray Ákos, Geszti Péter és Moldvai Márk vett részt, az Egy ölelés a világ címet kapta. Az énekesnő kifejtette azt is a beszélgetés során, hogy mit jelent ez számára, és miért lenne fontos, hogy még több ölelés, odafigyelés legyen a világban.

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek