![Olívás változatban is finom.](https://kep.index.hu/1/0/3671/36717/367172/36717289_2804489_12b5c549c0bcd17eb9108461662adb27_wm.jpg)
Hozzávalók
- 50 deka liszt
- 6 deka aszalt paradicsom apróra vágva
- 3 ek. aszalt paradicsom olaja
- 10 g sütőpor
- 1 tk. só
- 1 ek. cukor
- 1 tk. szódabikarbóna
- 3 deci langyos víz
Elkészítés:
Keverd el alaposan a száraz összetevőket, majd add hozzá az olajat és a vizet, és dagaszd össze. Formázd meg hosszúkásra, és közepesen meleg sütőben, vízgőzben süsd 50 perc alatt készre.
![Mindennapi kenyerünket: miért épp a kenyér lett a szent eledelünk?](https://kep.index.hu/1/0/3256/32568/325685/32568554_2497146_90af349e9d90c121bd154bd627554959_wm.jpg)
Kenyér = biztonság?
Tovább olvasom