Mennyire ismered József Attila verseit? Kvíz!

A szerkesztőség József Attila álarca mögé bújva próbálta ki magát költőként. Te felismered, hogy mely versrészleteket írta a költő, és melyeket az újságíróink?

Már egy hete mind csak a mamára gondoltunk, amikor József Attilává lényegülve újabb és újabb versrészleteket alkottunk meg a költő stílusában. Rögtönzött idézeteinket József Attila eredetik közé kevertük, hogy kiderítsük, elég szemfüles-e az olvasó, hogy kitalálja, mely sorok kinek a tollából szökkentek szárba. 

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.