Ki ihlette a szerelmes verset? – Kvíz!

múzsák cov

Nagy rajongója vagy a magyar költők szerelmes verseinket? De vajon azt is tudod, hogy ki inspirálta őket? Kvízünkkel kiderítheted.

Tudvalevő, hogy semmi sem ösztönzi jobban a versírást, mint a szerelem, legyen az bimbózó, örök vagy akár tiltott. Ezúttal nem a szerelmes versek alkotóira, hanem az őket megihlető múzsák neveire vagyunk kíváncsiak. A kvíz kitöltése után pedig megtudhatod, hogy milyen kapcsolatban álltak a költőkkel. 

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Borítókép / címlapkép: Csabai Kristóf / Dívány.hu

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.