Egy kis friss kapor a kertből, joghurt, és nagyjából el is készült ez a saláta, aminek az sem árt, ha a grillezés előtti napon dobod össze, és pihen egy keveset a hűtőben. Ha sokan lesztek, dupla adagban készítsd.
![Így készül az öntet – az újhagyma zöldje is jól illik hozzá.](https://kep.index.hu/1/0/3312/33121/331214/33121426_2538128_bc9f821895de5d5e4f9f64f4c51919b5_wm.jpg)
Hozzávalók
- 1 darab fehérbabkonzerv
- 1 kis pohár görög joghurt
- 0.5 darab biocitrom héja és leve
- 1 teáskanál barna cukor
- 1 kis csokor friss kapor
- ízlés szerint lila hagyma vagy snidling apróra vágva
- ízlés szerint só és frissen őrölt bors
Elkészítés:
Ezzel a körettel sem lesz több dolgod, mint bármelyik másik salátával. Csöpögtesd le a konzervet, a joghurtot keverd el a fűszerekkel, és a forgasd össze óvatosan a hozzávalókat. Adj neki néhány órát a hűtőben, és már tálalhatod is.
![Különleges, meleg fogás: diós-babos saláta sült tojással](https://kep.index.hu/1/0/2977/29770/297704/29770429_2285465_cc0093f1b333a6c0127448461e8dd50b_wm.jpg)
Segítünk, hogy több dió kerüljön az asztalra.
Tovább olvasom