Szerinted ciki egy étteremben felnőttként a gyerekmenüből válogatni?

Mi van akkor, ha kizárólag a rántott dinoszaurusz az, ami az összes követelményünknek megfelel?

Egy pincér szerint a „12 éven felülieknek nem ajánlott” tiltások hiányában is ciki, ha azzal próbálsz spórolni, hogy az étteremben a gyerekek menüjéből választasz. Egy olvasói levélre válaszoló, tényleg meglehetősen morcos pincérnő szerint azért előnyei is vannak persze annak, ha a gyerekek eledelét dézsmálja valaki: sokaknak bőven elég a kisebb adag, nincs maradék, és hát valljuk be, tulajdonképpen az sem kizárt, hogy valóban a sima hotdog az étlap ékköve.

„És egy kis sajtot ha reszelnétek rá...”

Az ellenérvek egy részével tulajdonképpen fölösleges törődni: kicsit prosztó és egyben gyerekes is ugyan a dolog, de hát ez legyen a pincérek problémája. Te ketchupos sültkrumplit kívántál, mert 12 évesen azt etted a nagyival a Balatonon, és most inkább nosztalgiázni szeretnél, nem pedig ínyenckedni.

A csúszdát és a hintát akkor sem használhatod

Persze tulajdonképpen már a gyermekmenü megléte is inkább egy vasárnapi ebédek minőségét reprodukáló éttermet feltételez, mint egy valóban progresszív konyhát. Ha pedig egy bödön Nutellánál kifinomultabb az étrended non plus ultrája, valószínűleg a rántott sajt és a hotdog sem fog kielégíteni.

shutterstock 520386862
Shutterstock

DE ÉN ÁLLATOSAT AKAROK.

Ugyanakkor nincs az az ellenérv, amely ellen tudna mondania azoknak AKIKNEK EGYSZERŰEN RÁNTOTT DINOSZAURUSZOKRA VAN SZÜKSÉGE! AZONNAL! 

Te hogy vagy vele? Ciki a dínó?

Rendelnél a gyermekmenüről?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek