Szerinted ciki egy étteremben felnőttként a gyerekmenüből válogatni?

Mi van akkor, ha kizárólag a rántott dinoszaurusz az, ami az összes követelményünknek megfelel?

Egy pincér szerint a „12 éven felülieknek nem ajánlott” tiltások hiányában is ciki, ha azzal próbálsz spórolni, hogy az étteremben a gyerekek menüjéből választasz. Egy olvasói levélre válaszoló, tényleg meglehetősen morcos pincérnő szerint azért előnyei is vannak persze annak, ha a gyerekek eledelét dézsmálja valaki: sokaknak bőven elég a kisebb adag, nincs maradék, és hát valljuk be, tulajdonképpen az sem kizárt, hogy valóban a sima hotdog az étlap ékköve.

„És egy kis sajtot ha reszelnétek rá...”

Az ellenérvek egy részével tulajdonképpen fölösleges törődni: kicsit prosztó és egyben gyerekes is ugyan a dolog, de hát ez legyen a pincérek problémája. Te ketchupos sültkrumplit kívántál, mert 12 évesen azt etted a nagyival a Balatonon, és most inkább nosztalgiázni szeretnél, nem pedig ínyenckedni.

A csúszdát és a hintát akkor sem használhatod

Persze tulajdonképpen már a gyermekmenü megléte is inkább egy vasárnapi ebédek minőségét reprodukáló éttermet feltételez, mint egy valóban progresszív konyhát. Ha pedig egy bödön Nutellánál kifinomultabb az étrended non plus ultrája, valószínűleg a rántott sajt és a hotdog sem fog kielégíteni.

shutterstock 520386862
Fotó: Shutterstock

DE ÉN ÁLLATOSAT AKAROK.

Ugyanakkor nincs az az ellenérv, amely ellen tudna mondania azoknak AKIKNEK EGYSZERŰEN RÁNTOTT DINOSZAURUSZOKRA VAN SZÜKSÉGE! AZONNAL! 

Te hogy vagy vele? Ciki a dínó?

Rendelnél a gyermekmenüről?

  • Hébe-hóba. 153
  • Csak ha van dinoszaurusz. Szeretem a dinoszauruszokat. 128
  • A GYERMEKMENÜ MONDJON LE! 61
  • Csak azt nézem. 24
Mustra