Ki volt az Opera estély legjobban öltözöttje?

Szombat este az Operában rendezték meg a Shakespeare estélyt, mely eredetileg bálnak indult, de aztán változott a dress code és a program is. Sajnálatos módon a celebek kihagyták a rendezvényt, alig néhányan tűntek fel a színen, akik viszont igen, azokat elkaptuk egy fotó erejéig. Jól látszik, hogy nem volt egységes az öltözék, volt aki estélyiben érkezett, más pedig elegendőnek tartotta a koktélruhát is. Arra kérjük önöket, nézzék meg a képeket, és döntsék el a cikk végén található szavazóboxban, hogy ki öltözött fel legjobban az eseményre!

Lakatos Márk

Az este stylistja általában igyekszik érdekesen felöltözni, a meghökkentő darabok sem idegenek tőle. Ennek ellenére betartotta a dress code-ot, Robert Maartól származó szmokingkabátja színében és textúrájában tér el a megszokottól.

01-estely-trend-160206-IMG 8682
Dívány / Dívány

Rogán Cecília

Rogán Antal felesége szereti megmutatni magát, nem is tiltakozott, amikor elkaptuk egy pózolás erejéig. Rogán Benes Anita és a Daalarna mellett tette le a voksát, a szoknya és a táska harmóniája tagadhatatlan, a sötét felső pedig a látványos szoknyára (és az áttetsző melltartóra) tereli a figyelmet. A haja egyenesen omlik le, talán egy laza konty jobban kiemelte volna a nyakát.

02-estely-trend-160206-IMG 8695
Dívány / Dívány

Rost Andrea

A világhírű operaénekesnő Nagy Orsolya tervező estélyi overállját viselte, egy Gucci szandált, Louis Vuitton táskát, és saját tervezésű brossát passzintotta hozzá. Nincs ehhez mit hozzátenni, merész választásnak tűnt elsőre a táska színe, de harmonizál a cipővel, a végeredmény pedig alant látható.

04-estely-trend-160206-IMG 8720
Dívány / Dívány
05-estely-trend-160206-IMG 8730
Dívány / Dívány

Győrfi Pál és neje

A mindig jólöltözött szóvivő odafigyelt arra, hogy nejével is harmonizáljon az öltözéke. Győrfi ragaszkodott a hagyományos szmokinghoz, neje Art'z modell estélyiben érkezett, melynek rafinált mintája hangsúlyozza alakját.

07-estely-trend-160206-IMG 8810
Dívány / Dívány

Vágó Réka

A cipőtervező egy Dora Abodi szettben érkezett, melyhez nem meglepő módon saját cipőjét húzta fel. A harisnyamentesség bátor döntés volt, de nyitott orrú cipővel kétségkivül bénán nézett volna ki egy harisnya. Vágó ékszert egyáltalán nem visel, a ruha erőteljes mintája úgyis elterelte volna róluk a figyelmet.

03-estely-trend-160206-IMG 8711
Dívány / Dívány

Coleen Bell

A Magyarországra delegált amerikai nagykövet asszony egy egyszerű szabásvonalú de fantasztikusan elegáns ruhában érkezett, melyhez egy vékony pántos szandált vett fel. Fülbevaló, gyűrű és visszafogott körömlakk jellemzi a nagykövet asszonyt, aki tökéletesen mérte fel, mi passzol az eseményhez.

06-estely-trend-160206-IMG 8750
Dívány / Dívány

Winkler Nóra

A műsorvezető az estélyen árverezésvezetőként is jelen volt, ő vezette a jótékonysági árverést. Ez után sikerült elkapnunk őt. Ő a Silka kollekciójából választott, egyszerű fekete cipőt és harisnyát vett fel, ékszer helyett pedig rúzsával és körömlakkjával dobta fel a szettet.

08-estely-trend-160206-IMG 8820
Dívány / Dívány

Ki a legjobban öltözött?

Oszd meg másokkal is!
Mustra