Vasárnapi program: tavaszi-nyári magyar divat a WAMP-on

Egyszeri showroomot alakítanak ki fiatal divattervezők a március 20-i WAMP-on: a Millenáris B csarnokában, a galérián a magyar divat új generációja mutatja be tavaszi-nyári kollekcióját. A résztvevők közül néhány név elöljáróban: Vágó Réka, Mojzes Dóra, Hegedűs Zsanett-AIAIE, Zoe Phobic, Fehér Design, Zagabo, Non+, Imago Mundi, Artista, Schilling Kolos.

Vágó Réka cipője
Vágó Réka cipője

Mindez több szempontból is pompás: egyrészt itt bárki személyesen találkozhat kedvenc tervezőjével, másrészt megtudja, mi lesz az új divat; és ha netán valakinek a divatról még mindig csak a Burda térképszerű szabásmintái vagy Galliano botrányai ugranak be, most végre felülvizsgálhatja nézeteit. A galéria mellett érdemes persze legalább ugyanennyi pillantást vetni a többi standra, ahol nemcsak hasonlóan remekbe szabott ruhák várnak leendő gazdájukra, hanem a magyar designerek legjava is.

Artista
Artista

Márciusban a hónap designere Kauker Szilvia, aki egy kihalófélben lévő kézműves technológiát elevenített fel és gondolt újra. Egy kis manufaktúra élén gyárt csodálatos mintájú és színű cementlapokat és burkolólapokat, a hónap emberének kijáró extra-standra pedig cementlapmintás oldaltáskával készül!

Zagabo
Zagabo

További programok

Ha már itt a tavasz, illatbemutatóra is készülnek a wamposok Zólyomi Zsolt parfümőr vezényletével, akit szintén a galérián, a WAMP Fashion részlegben találhat meg majd mindenki, aki szívesen megtalálná a hozzá legjobban passzoló illatot!

Karácsonykor kiderült, hogy WAMP és gasztronómia tökéletes szimbiózist alkotnak, ezért márciusban is ízletes nyalánkságokkal vár mindenkit a bőséges gasztroasztal.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek