Svájcban nulla csillagos hotelben lehet spórolni

Nulla csillagos recepció
Nulla csillagos recepció
Magáért beszél
Magáért beszél

A világ első nulla csillagos hotele, a svájci Null Stern Hotel pár napja zárt be – persze nem végleg. Az atombunkerből kialakított szálló tulajdonosai tavaly júniusban nyitották meg a hotelt, ami annyira sikeresnek bizonyult, hogy 2012-ig betelt a foglalási lista.

Ezt tapasztalva alig egy évvel alapítása után úgy döntröttek az ötletgazdák, hogy múzeummá alakítják és új helyszíneken nyitnak további nulla csillagos hoteleket. "Nálunk ön az egyetlen csillag" - szól a jövőben valószínűleg szállodalánccá fejlődő szolgáltatás meglehetősen frappáns szlogenje.

Az alapítók a hotel egyik szobájában (balról jobbra): Frank Riklin, Samira-Singhvi- és Daniel Charbonnier, illetve Patrik Riklin
Az alapítók a hotel egyik szobájában (balról jobbra): Frank Riklin, Samira-Singhvi- és Daniel Charbonnier, illetve Patrik Riklin

A projekt kitalálói, Frank és Patrik Riklin, illetve Daniel Charbonnier most nagyobb, városi épületet keresnek a hotelnek – olvasható honlapjukon (www.null-stern-hotel.ch). „Kétüteművel kezdtük, de annyira megnőtt a motorigény, hogy már kamionra van szükségünk” – mondta a Null Sternről az egyik alapító tag, Daniel Charbonnier. A körülbelül 5000 forint/fő/éjnek megfelelő szobaár Svájcban olcsónak számít, és annak sem kell mélyen a zsebébe nyúlnia, aki prémium kategóriás szolgáltatásra vágyik. 6000 forintért kényelmes matracon, jó minőségű ágyneművel alhatunk, egyfős szobában, tisztaságban. Ön megszállna hasonló felszereltségű hotelben, vagy ennél nagyobb kényelemre van szüksége?

Kétágyas luxuslakosztály
Kétágyas luxuslakosztály
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.