Tescós zacskóslevest ettünk, hú

A dolgozó nő egyik legfőbb problémája az, hogy a napi rohanásban nem tud magának és szeretteinek tápanyagban és ízekben gazdag ebédet főzni. Ezért a dolgozó nőnek sem marad más hátra, minthogy olykor megvegye a kész, pusztán két perc mikrózásra váró ételeket. Ez azonban sokszor igazi zsákbamacska.
 
Mi felettébb szeretünk ilyenekkel kísérletezgetni. Ezúttal a Tesco igen mutatós sajtos brokkolikrémlevesét próbáltuk ki (valamivel kevesebb volt, mint 400 forint). Nos, a csomagolás igazán ügyes, ugyanezt a tartalmat a régi, fehér alapon kék függőleges tescócsíkos díszítésben biztos, hogy nem emeltük volna le a polcról. A szöveg túloldalán egyébként amellett, hogy felsorolják, mi mindent tartalmaz, az esetleges allergén anyagokra is felhívják a figyelmet.
 
A legfontosabb persze az íz: alapvetően érezhető, hogy nem spórolták ki belőle a brokkolit (a tájékozattó szerint 35%) túl markáns mellékíze sincs – persze lehetne kevesebb azért, szóval összességében eléggé rendben van, laktat is, rászokni azért mégsem fogunk.
 
Aki vásárolt már példaértékű gyorsebédet üzletben, kommentelje meg bátran!
 
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.