Tescós zacskóslevest ettünk, hú

A dolgozó nő egyik legfőbb problémája az, hogy a napi rohanásban nem tud magának és szeretteinek tápanyagban és ízekben gazdag ebédet főzni. Ezért a dolgozó nőnek sem marad más hátra, minthogy olykor megvegye a kész, pusztán két perc mikrózásra váró ételeket. Ez azonban sokszor igazi zsákbamacska.
 
Mi felettébb szeretünk ilyenekkel kísérletezgetni. Ezúttal a Tesco igen mutatós sajtos brokkolikrémlevesét próbáltuk ki (valamivel kevesebb volt, mint 400 forint). Nos, a csomagolás igazán ügyes, ugyanezt a tartalmat a régi, fehér alapon kék függőleges tescócsíkos díszítésben biztos, hogy nem emeltük volna le a polcról. A szöveg túloldalán egyébként amellett, hogy felsorolják, mi mindent tartalmaz, az esetleges allergén anyagokra is felhívják a figyelmet.
 
A legfontosabb persze az íz: alapvetően érezhető, hogy nem spórolták ki belőle a brokkolit (a tájékozattó szerint 35%) túl markáns mellékíze sincs – persze lehetne kevesebb azért, szóval összességében eléggé rendben van, laktat is, rászokni azért mégsem fogunk.
 
Aki vásárolt már példaértékű gyorsebédet üzletben, kommentelje meg bátran!
 
Oszd meg másokkal is!
Mustra