Karácsony utáni diéta - nagyon elszántaknak

(Elnézést kérünk, tévedtünk. A lent állított számadatok hamisak. Ez a diéta legalább napi 800-900 kalória bevitelt jelent. Ennek ellenére úgy gondoljuk, mindenkinek szíve joga annyit és úgy fogyókúrázni, amennyi jólesik.) A grépfrútdiéta a korábban ismertetett banándiétához képest halál. Ezt egyszerűen nem lehet szebben megfogalmazni. Egyrészt, a naponta bevitt 500 kalória egy pillanatra sem fogja velünk feledtetni, hogy nagyon meg kell szenvednünk a szépségért, másrészt itt még előírás a napi karidóedzés is. Előre szólunk, hogy orvossal nem konzultáltunk a diéta kapcsán, nincs az a szakember, aki ezt jószívvel ajánlaná bárkinek. Viszont ismerünk olyat, aki 25 kilót fogyott vele.

A diéta lényege a grépfrútban van, amit minden étkezés előtt enni kell, mert a közhiedelem szerint az egyik legjobb zsírbontó.

Reggeli: 1/2 grépfrút. Hiába keserű, semmiképp se cukrozzuk meg. Maximum két csepp mézzel ízesítsük. 1 kefir, bármilyen lehet, ezért válasszuk a selymesebb fajtákból, hogy legalább valami jó is történjen velünk. 1 szelet tönkölybúzakenyér pirítva, 1/2 paradicsom.

Ebéd: 1/2 grépfrút. Üres zöldségleves. Párolt hal, vagy csirke zöldséggel vagy salátával.(A lényeg, hogy semmiféle szénhidrátot ne fogyasszunk)

Vacsora: 1 alma vagy 1 kefir.

Emellett bármennyi vizet, teát és zöldséglevest fogyaszthatunk.

Napi edzésterv: Legalább fél óra kardióedzés. Futás, vagy lépcsőzés.

Oszd meg másokkal is!
Mustra