Tudja már, miben viszi a hideg sört a strandra?

A hűtőtáska nem csak arra van kitalálva, hogy a szendvicsek ne romoljanak meg, az italok hidegek maradhassanak a kirándulás alatt vagy a strandon, de nagyon hasznos lehet a bevásárlásoknál is. Főleg, ha még beugrana egy-két helyre, mielőtt hazavinné a könnyen romló hús- vagy tejtermékeket. És ugye, milyen jól is tud esni az egész napos munka és az idegtépő bevásárlás után egy jéghideg sör, vagy egy pohár hideg üdítő, amit szintén így tartott hidegen a csomagtartóban hazáig?! Szerencsére az irtó nehéz, és rendkívül csúnya, műanyag hűtőládák helyett már léteznek a vállra akasztható, könnyű verziók különböző méretben és anyagban, nem is drágán. 

Ezen a körképen kizárólag a vállra akasztható típusokat szemléztük: ezeknek kisebb hely kell az autóban, és nem mellékesen, ha tömegközlekedéssel kell megoldania a cipekedést, egyszerűbb ezzel felmászni a tömött buszra, mint egy hűtőládával. 

 IKEA

A Praktiker után az IKEÁ-ban a legolcsóbb a hűtőszatyor a szemlézett boltok között, ráadásul legalább háromféle mintából lehet választani. Nem mellékesen, ha nagyon trendi szeretne lenni, szettet is összeválogathat, ugyanis a táskákhoz van azonos mintájú papucs és strandtáska is. De ami a legjobb: színben passzoló jégakku is van hozzájuk, ami nem mellékesen kétfunkciós, ugyanis kulacsként is funkcionál - őrület!

0331116 PE520768 S5
Ikea

Fontos, hogy szettben legyen a táska?

Itt a legolcsóbb táska 1190 forint és a legdrágábbért is csak 3490 forintot kell kiperkálni, persze ha van „Family” kártyája, ezek az összegek körülbelül még 20 százalékkal csökkennek (és naná, hogy van ilyen kártyája, kinek nincs?!). Amiért még bónuszpont jár az Ikeának, hogy a sima jégakku is egészen olcsó: potom 250 forintért vihető. Ha ehhez körtés hűtőtáskára vágyik, akkor ezt vegye, ha pedig kockásra, akkor ezt.

Jysk

A Jyskben nem néznek ki olyan jól a hűtőtáskák, mint az Ikeában és drágább is a másik skandináv cégnél. Sőt, hozzájuk illő strandpapucsot és strandtáskát sem találtunk, ami persze nem jelenti feltétlenül azt, hogy nincs is, mindenesetre a Bécsi úti Jyskben nem volt ilyesmi, amikor ott jártunk. Ha ön kedveli a virágmintát (tudja, ami teljesen úgy néz ki, mint egy alsóosztályos iskolatáska dizájnja), akkor a jyskes hűtőtáskát ajánljuk. A legolcsóbb ebből 1290 forint (bár ez annyira pici, hogy legfeljebb csak a gyerek uzsonnája fér el benne), a legdrágább, vállra akaszthatós 3990 forint és ennek nem csak a mintája hasonlít a gyerek iskolatáskájához... A jégakksi itt is színes, és valamivel olcsóbb, darabja csak 200 forintba kerül.

39797
JYSK

Kika

Sajnos vállra akaszthatós táskát nem találtunk a Kikában, viszont van kosár jellegű 2999 forintért. Ez amolyan félmegoldásnak elmegy, mert merev, alumínium váza van, így fix helyet igényel, szóval nem idomul a kocsi adottságaihoz. Persze, az más kérdés, hogy ha strandra viszi a sok holmit, ott igen szerencsés lehet ha állítva is megállnak az italok a táskában, főleg, ha valamelyik kupakot egészen véletlenül nem elég szorosan tekerték vissza a palackra. Ismerős szitu?! Ja, szerencsére 799 forintért van hozzáillő papucs, kifejezett strandtörülközőt nem találtunk ami illene hozzá, van azonban sima törülköző (ami fogalmunk sincs, hogy miben tér el az előbbitől, valószínűleg csak a nevük különböző) ami 1990 forintba kerül, és egy csomó színben kapható. Csak mellékesen jegyeznénk meg, hogy itt lehet kapni Desigual törülközőt, ami elengedhetetlen a spanyol márka rajongóinak! Extrán néz ki, csak egy gond van vele: állandó rettegésben lehet csak elmenni fürödni, mert nem lehet tudni, meglesz-e még, mire visszaér a helyére...

18557481 2 z
kika

Praktiker

A legnagyobb választékot a Praktikerben találja, de mielőtt elindul az önhöz legközelebbi üzletbe, egyeztessen velük, van-e ott a kinézett darabból. Ezt megteheti az áruház weboldalán, vagy fel is hívhatja őket telefonon. A legviccesebb hűtőtáskákból válogathat a barkácsüzletben: van „fesztiválhűtőtáska”, igazi retró hűtőtáska és vintage hűtőtáska is. A fesztiválos a legmenőbb, 499 forint és 6 doboz sör remekül elül benne, bár a jégakksit így már nehézkesen lehet belepréselni, de ilyen melegben minden megengedett. Igaz, eléggé egyszerhasználatos kinézete van, de ennyiért legalább tuti nem fog fájni a szíve sem. A vintage és a retró darabok egyaránt 999 forintba kerülnek, mind a kettővel a nyolcvanas évek közepén érezheti magát. A jégakku még olcsóbb, mint az eddigi helyeken, itt darabja 150 forint, és itt is különböző színűekből válogathat. Éljen!

3
Praktiker

Decathlon

A sportáruházban 3490 forintért találtunk hűtőtáskát, és egyedüliként a többi közt ez az, amit akár öltönyhöz is lehetne viselni - feltéve, ha volna értelme ezt tenni. Viszont találtunk olyan hűtőtáskát, ami konkrétan hátizsák, úgyhogy cipelni ezt a legkönnyebb. Az ára enyhén húzós, a legolcsóbb 4990 forint, amibe túl sok dolog nem fér, viszont egy szabadban töltött randihoz tökéletes lehet, ugyanis két üveg pia pár karcsú szendviccsel simán elfér benne egymás mellett. A 20 literes 6990 forint, ez már inkább ideális a bevásárláshoz, de a 9990 forintos az, amit leginkább el tudunk képzelni a sopping körútra. Két darab jégakku 690 forint, és bónuszként egy vállra akasztható extranagy hűtőládát is találtuk itt, ami üres állapotában kis helyen is elfér. Kell ennél több?

2
Decathlon
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra