Ücsörögjön virágkehelyben a köztéren!

Közterületen ücsörögni kellemes is lehet, különösen akkor, ha nem egy szokványos padra, hanem egy virág kelyhébe teheti le az ember a fenekét. Valami ilyesmi járhatott Marco Manders dizájner fejében is, amikor kitalálta a Tulpi nevű holland cég foteleit, amik alapállapotban eső- és madárürülék-biztos, zárt szirmú tulipánt formáznak, a szirom lehajtásával pedig 360 fokban forgatható támlás székké alakulnak. 

Untitled-1
Tulpi

A dizájndíjjal honorált termékekben csak két béna dolog van, egyrészt, hogy műanyagból készülnek (mondjuk a gyártó szerint legalább száz százalékban újrahasznosítható műanyagból), másrészt, hogy nincs rajtuk hely az ember cuccainak. De legalább masszívak. Nézze csak, mennyire: 

Úgy tűnik egyébként, hogy a nép szereti a terméket, a cég ugyanis Svájctól Tasmánián át Dubajig adott már el tulipános fotelt, és készítettek hozzá passzoló szemetest is. A hagyományos szemetesekbe kukázni könnyedén bemászó rókák legnagyobb bánatára. Íme, egy mogorva róka, akinek rossz napja van, mert nem tud bemászni a tulipánkukába:

11046406 618419818289303 8992867074826063067 o
Tulpi
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek