Íme egy utolsó pillanatos karácsonyi menütipp pofonegyszerű receptekkel

Itt az ajánlatunk mindazoknak, akik megúszós, gyors, mégis nagyon finom recepteket keresnek. Szuper egy nagy adag töltött káposzta ünnepekkor, egy hatalmas pulykasült és mindenféle macerás sütemény, de még jobb, ha ezeket mások készítik, nekünk pedig a gyors, mégis isteni fogások maradnak. Ezekből gyűjtöttünk össze most néhányat.

Ha az elmúlt néhány évben hatalmas főzéseket rendeztél és végre kipróbálnád, milyen az igazi, ünnepi vakítás gyors és mégis finom receptekkel, ez az összefoglaló lehet a kedvenced. Csupa gyors, megúszós, mégis finom fogást gyűjtöttünk össze. 

Előétel

Egy kis keverés és kavarás, és máris kész az elegáns előétel. Házi kekszfalatokon, linzerkosárkákban, zellerszárhajókban és sajtcsipsz tetején is nagyon finom. 

Leves

Ugye, milyen menő a neve? Még jobban fog tetszeni, ha elolvasod, és rájössz, hogy maximum fél óra munkád lesz ezzel a klassz levessel

Főétel

Nem kell megfulladni a nehéz ételekben karácsonykor, a sokadik napon már simán belefér egy gyors zöldségragu.

Desszert

A világ végéig eláll a klassz mince pie, így akár napokkal karácsony előtt is elkészítheted. Ha egy klassz, szerecsendiós borsodót is összedobsz mellé, még teljesebb lesz a desszert. 

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek