Törj ki Jessica Albával!

Márciusban, egy Dubaiban tartott exkluzív esemény keretében Jessica Alba, a Braun Szépség Nagykövete, stylist csapatának segítségével bemutatta a Braun legújabb szépségápolással kapcsolatos innovációit és elindították a „Törj ki” kampány következő ciklusát.

A kampány célja világszerte arra ösztönözni a nőket, hogy vegyék saját kezükbe az irányítást, ha szépségápolásról van szó, hogy megszabadulva az őket visszatartó kötöttségektől minden nap kirobbanóan nézzenek ki és jól érezhessék magukat.

„Büszke vagyok arra, hogy egy olyan márkának lehetek az arca, ami gyönyörű és ráadásul praktikus termékeket kínál nőknek. Az új Silk-épil 9 megadja a nőknek a szabadságot, hogy önbizalommal telve olyan ruhákat hordjanak, amilyeneket csak akarnak, így segítve, hogy saját, egyéni stílusukon keresztül fejezhessék ki magukat,” mondta Jessica Alba.

Ahogy Alessandra Dolfini, a Braun marketing vezetője kifejtette: „a Braun a világ első számú epilátor márkája és a női szépségápolás szakértője. Nagyon büszkék vagyunk a termékeink innovatív designjára és kiemelkedő teljesítményére, amellyel könnyen eltörölhetők azok az akadályok, amik meggátolják a nőket abban, hogy a legjobb formájukat hozzák, ezért vagyunk ennyire izgatottak a legújabb termékportfoliónkat, főként a Silk-épil 9-et illetően.”

Az új Braun Silk-épil 9 a Braun eddigi leghatékonyabb epilátora. A 40%-al szélesebb fej* és új csipesz technológia a korábbinál gyorsabb és hatékonyabb eplilálást tesz lehetővé. Az új, 30° fokban billenő fejnek köszönhetően jobb kontúrkövetést biztosít, Smartlight funkciója pedig a legkisebb, legvékonyabb szőrszálakat is láthatóvá teszi, ezáltal az epilálás sokkal kényelmesebb és hatékonyabb.

Nagyon jól tudjuk, hogy a nőknek sokszor azért nem önbizalommal teli a megjelenésük, mert a stílusbeli kérdések és a nemkívánatos szőrszálak miatt kételkednek magukban és nem merik felvenni azokat a ruhákat, amiket szeretnének. A Silk-épil 9-el mindig szép és sima lesz a bőrünk, így nem kell többé azon aggódni, találunk-e olyan ruhát és stílust, amiben jól érezzük magunk.

Ha többet szeretnél megtudni a Braun szépségápolási termékeiről, látogass el a Braun weboldalára vagy a Braun youtube csatornájára.

*vs. A Braun korábbi epilátoraihoz képest

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek