Érzelmek nélkül nem megy? 12 jel, hogy te is demiszexuális vagy

Ha szexről van szó, a különböző viselkedésmódok és beállítódások skálája nagyon széles, az emberek ráadásul imádnak kategorizálni. Ha csak akkor indít be valaki, amikor már alaposan megismerted, ha nem dobod el azonnal az agyad egy szexi test láttán, ha megfelelő partner híján akár hosszabb ideig elvagy szex nélkül is, jobb, ha tudod, már neve is van annak, amit művelsz. Helló, demiszexuális!

Neked valószínűleg fura, hogy furának tartanak, és tulajdonképpen igazad is van. Ez is teljesen normális. Nézzük, melyek azok a jelek, melyek a thepowerofsilence.co szerint beazonosítják a magadfajtát.

1. A Tindert nem neked találták ki

Nem keresed ennyire expliciten a társad, főleg nem a szexuális kapcsolatot. Fordítva működsz ugyanis, mint a többiek. Nálad nem a szexuális vonzalom indítja el a kapcsolatot, hanem a már kialakult bizalom, a közös élmények és az egy hullámhossz indukálhatja a szexet. 

2. Nem vagy az a szemmel vetkőztetős típus

Attól, hogy tetszik valaki, még nem biztos, hogy felmerül benned, milyen lenne vele a szex. Előbb meg akarod ismerni, aztán, ha ez megvan, jöhet az összes többi.

3. Az aludj nálam! neked tényleg ottalvást jelent

Az együtt alvás a partnereddel számodra nagyon fontos, romantikus időtöltés. Sőt, ha választanod kell, inkább ez, mint a szex.

4. Az egyéjszakás kalandokat nem neked találták ki.

Tökre kiborít, hogy az embereknek bejön mindenféle érzelmi kötődés nélkül, csak fizikai vágyakra alapozva lefeküdni valakivel. Ezek hülyék?

Te is demiszexuális vagy?
Te is demiszexuális vagy?Shutterstock

5. Nehéz a barátaiddal a szerelemről és a szexről beszélned

Mivel a legtöbbjükkel teljesen máshogy gondolkodtok, sokszor inkább nem hozod fel a témát, mert nem akarsz csodabogárnak tűnni.

6. Nem hájpolod annyira túl a szexet

Számodra a szex nem a jó kapcsolat egyik alapja, hanem annak egyik következménye – lehet, ha úgy jön ki a lépés. De te tulajdonképpen anélkül is tök jól elvagy.

7. A személyiség jobban beindít, mint a szexis külső

Tök mindegy, hogy milyen helyes az illető, ettől még nem csúszik le a bugyid. Ha nem tudtok jókat beszélgetni, ha képtelen kimutatni az érzelmeit, számodra láthatatlan.

8. Óriási dolog, ha bejön neked valaki

Úgy vagy vele, hogy nem arra kell indokot keresned, miért ne, hanem arra, miért igen. Tulajdonképpen jogos. A többiek szerint viszont  baromi válogatós vagy. 

9. Nem félsz elköteleződni

Ami másnak a legnehezebb, neked a kedvenc részed. Talán éppen amiatt, mert nagyon megfontolod a dolgot, ha már benne vagy a kapcsolatban, száz százalékig beleveted magad és büszkén mondasz le mindenki másról. 

Te is demiszexuális vagy?
Te is demiszexuális vagy?Shutterstock

10. Egy jó beszélgetés számodra afrodiziákum

Egy tartalmas beszélgetéstől igazán be tudsz indulni. És ki is elégülsz. 

11. Nem érdekelnek a flörtök

Nem mászkálsz az éjszakában azért, hogy felcsípj valakit. A kapcsolat nálad egy spontán kialakult barátság következő lépése.

12. A pornó nem a kedvenc zsánered

Mivel már a szerelem nélküli szex is furcsa neked, a művész urak és művésznők produkciói pláne hidegen hagynak. Sőt, többnyire még az Emmanuelle-t is undorítónak tartod.

Magadra ismertél?

Oszd meg másokkal is!
Mustra