Fogyást ilyen viccesen még nem dokumentáltak

Biztos ön is számos előtte-utána fotót látott már különböző emberek fogyásairól, de az biztos, hogy ilyen ötletesen még senki sem tálalta. Beth Beard gyomor-bypass műtéten esett át, Blake Morrow fotós pedig képeket készítette az előtte állapotról és két évvel később is, amikor Beard közel 70 kilóval nyomott kevesebbet – írja a Women's Health.

Egyébként a túlsúlyos hölgy kereste meg az ötlettel a fotóst, aki felvetette, készítsenek popkultúra inspirálta sorozatot. A Beth Project eredménye végül felkerült Morrow Instagram-oldalára is, így megnézhetjük, hogyan fest Beard, amikor semmi nem érdekli az égvilágon, vagy azt, amikor a strandon átlagos testtel a duci énjével pózol.

A photo posted by Blake Morrow (@shootblake) on

Az igazsághoz egyébként hozzátartozik az is, hogy Beardnek nemcsak a műtét segített lefogyni, de azóta rendszeresen bringázik, és egy roller derby csapatnak is a tagja. "Csak azt szeretném megmutatni, hogy a tornának és a testmozgásnak nem feltétlenül kell unalmasnak lenni" – nyilatkozta a Women's Health magazinnak, a Yahoo Canadának pedig azt is elárulta, hogy bár a súlya egy részét elvesztette, azt az embert, aki volt, soha nem fogja. Számos olyan dolog volt, amit nem tudott megtenni a tömegéből adódóan, most azonban ezekre is lehetőség nyílik. A teljes sorozatot a fenti képre vagy ide kattintva találja.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek