LÁJFHEKK

Rohadó húsokkal teli üzletet záratott be a NÉBIH

Dívány 2016. július 5., kedd 14:43

Múlt héten a Liptai Húsüzem dunavarsányi húsboltjában találtak borzalmas higiénés állapotokat a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) ellenőrei. A vállalkozás tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették, és elrendelték 10,5 tonna élelmiszer megsemmisítését.

Rovarok, nem működő hűtők

A húsboltban minden koszos volt; az eszközöket nem fertőtlenítették, mert az – egyébként beszáradt, rozsdás – fertőtlenítő berendezés nem volt bekötve. A rovarhálók hiányoztak, a hűtők penészesek voltak. A daraboló- és húskészítmény-előállító helyiségben nem volt hűtés, a hűtő fel sem volt töltve hűtőgázzal. A teremben 23 fokot mértek a NÉBIH ellenőrei, az ott tárolt sertésszalonna hőmérséklete is ugyanennyi volt. A hűtőkben az alapanyagokat, a félkész- és késztermékeket elkülönítés nélkül tárolták.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A Balaton Soundra és Rockmaratonra készülőknek is járnak kedvezmények

Edicsek 2016. július 5., kedd 12:49

Ezen a héten indul a Balaton Sound Zamárdiban és a Rockmaraton Dunaújvárosban. A Balaton partján az elektronikus zene kedvelői gyűlhetnek össze és bulizhatnak, míg a Duna mellé a rockerek érkeznek majd szép számban, mi pedig összegyűjtöttük neki, hogyan tudnak spórolni egy kicsit. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ennyit változtak a lakberendezései szokásaink a 20.században

bb 2016. július 5., kedd 09:28

Nemrég megmutattuk, milyen látványos volt a nappalik evolúciója az ötvenes évektől egészen napjainkig, majd szót ejtettünk arról is, hogy vajon miért olyan népszerűek még mindig az ötvenes években tervezett modernista bútorok. Ezúttal a Housebeautiful.com szemléletes gyűjtésén felbuzdulva készítettünk egy összeállítást arról, hogy mennyit változott a lakberendezés a huszadik század elejétől a 2000-es évek legelejéig. Kattintson az óriásgalériára és nézze meg, hogy mi váltotta le a 40-es évek fodrait, a 70-es évek eklektikáját és a 80-es évek pasztell mániáját a szupermozgalmas múlt században!

DIY lakásfelújítás: ajtókeret mázolás

Primilla 2016. július 4., hétfő 16:12

Először is szögezzük le: bármilyen mosolygós sikerfotót láttak róla a facebookon, a régi mázolmány ajtó- és ablakkeretekről való eltávolítása kimondottan és elképesztően szar meló, de valakinek ezt is el kell végeznie. És mivel a házvásárlás után egy fityingünk sem maradt mesterekre, hát jobb híján mi lettünk azok a valakik, a férjem, és én. 

Sajnos a lecsupaszítási műveletet nem lehetett ellinkelni, pedig szívesen megtettük volna. A régi nyílászáró tokok ugyanis rettenetes sötétbarna színben pompáztak, ami semmiképpen sem maradhatott úgy. A régi mázolmányt viszont a fehérre festés előtt mindenképpen el kellett távolítani a fáról, és nem azért, mert maximalisták vagyunk (van az a feladat mennyiség, aminél a maximalizmus értelmezhetetlen). Hanem mert a próbamázolásoknál bebizonyosodott, hogy a borzasztó barna csak olyan mennyiségű fehér festék alatt tűnik el, ami az életben nem fog keményre száradni.

Ha eleve fehér volt az ajtókeret, akkor ezt a műveletet megúszhatjuk, elég az új mázolás előtt kissé átcsiszolni a régi festést, egyrészt, hogy eltüntessük az egyenetlenségek éles kontúrját, másrészt pedig, hogy ne folyjon meg az új festék a régin.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Az ikeás függönyösszehúzóval az a baj, hogy nem húzza össze a függönyt

Primilla 2016. július 3., vasárnap 16:30

Függönyráncolót általában azért vásárol az ember, hogy összeráncolja vele a függönyét. Ez egy elég evidensnek tűnő összefüggés, csak nem az IKEA függönyráncolójánál, mert az egy olyan függönyösszehúzó, ami nem húz össze semmit. Pláne nem a függönyt.

„A függönyráncoló szalaggal egyszerűen készíthetsz ráncokat a függöny tetején” – írják a weblapon, de sajnos csak elméletben. A gyakorlatban meg sajnos nem.

Először a varrónő kezdte el tördelni a kezét, hogy valami nincs rendben, nem találja a madzagot, amivel össze lehet húzni a megvarrt függönyt, pedig itt kell lennie valahol, mindig itt volt eddig. Tüzetesebb vizsgálat után kiderült, nem a varrónő ügyetlen, hanem az ikeás függönyösszehúzóval tényleg nem lehet összehúzni a függönyt, mivel hiányzik belőle az összehúzó madzag.

Hosszas keresgélés után kiderült: nem arról van szó, hogy a mi csomagunkból véletlenül kimaradt volna egy alkatrész. Hanem arról, hogy amit a sima méteráruboltokban kapható összehúzószalaggal egy mozdulattal meg lehet oldani, azt az ikeás rendszerben plusz egy termék, a RIKTIG függönyösszehúzó kapocs megvásárlásával és installálásával lehet elérni. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

A szuperhősökre már a könyvei elhelyezésében is számíthat

Edicsek 2016. július 3., vasárnap 15:43

A török Burak Dogan olyan könyvespolcokat mutatott be, amik azonnal a kedvencei lesznek a képregényrajongóknak. A falra szerelhető polcok kedvenc hőseinek és hősnőinek a logójait mintázzák, miközben a könyvárának egy részét is elrendezheti rajtuk. Például a képregényeit. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így lesz egyetlen 68 négyzetméteresből két nagyon menő kis lakás!

Becca 2016. július 3., vasárnap 14:30

A lakás tulajdonosa befektetési célra keresett lakást, tehát a legfőbb szempontja az ingatlan elhelyezkedése volt. Így nem is volt kérdés, hogy a belvárosban, azon belül a Gozsdu környékén keres lakást. Az is külön kihívásnak számított, hogy a lakás szinte romokban hevert – ettől a legtöbben viszolyognak, pedig hasznos is tud lenni –, ő viszont simán belelátta, hogy némi pénzráfordítással megsokszorozhatja az ingatlan értékét. Az elhelyezkedés mellett szempont volt, hogy a lakás felosztható legyen, azaz (lehetőleg minimális) falbontással, helységrendezéssel egy lakásból kettőt, esetleg hármat is ki lehessen alakítani. Az eredeti lakás, amit most bemutatunk, 68 négyzetméteres, és összesen 7 millió forintot költött rá a tulaj – ebben természetesen benne van a gépészet is. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Eladó Anglia egyik legmenőbb háza saját víztoronnyal!

Edicsek 2016. július 2., szombat 12:08

Az angliai Chesire hegyein, a Peak Districtben található az a ház, ami egyszerre lehet a moderndizájn-mániások kedvence – és azoké is, akiknek az a legfontosabb az új otthon keresésénél, hogy szép legyen a kilátás. Az eladásra kínál 5 hálószobás ház részét képezi ugyanis egy gyönyörűen felújított, XIX. században épült víztorony, és a ház kialakításában még azt is sikerült elérni, hogy magára a kastélyszerű toronyra lásson rá belőle. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tanuljon mások hibájából: mindig olvassa el a tájékoztatót!

Edicsek 2016. július 2., szombat 08:41

Manapság már gyakorlatilag mindent be lehet szerezni az internetről, és már senki sem lepődik meg azon sem, hogy Kínából néhány dollár fejében, akár ingyenes postaköltséggel is lehet olcsó dolgokat rendelni. Igen ám, de néha nem az érkezik, amire a vásárló számított. A Daily Mail ilyen rosszul sikerül online rendelésekből gyűjtött össze néhányat, amiket hajtás után meg is nézhet. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mutatjuk, mit láthat a ma nyílt IKEA Múzeumban!

MTI/Divany 2016. július 1., péntek 17:18

Megnyílt csütörtökön az IKEA első állandó múzeuma. A svéd lakberendezési áruházlánc történetét bemutató kiállítást a Svédország déli részén fekvő kisvárosban, Almhultban hozták létre, az 1958-ban megnyílt első IKEA-áruházban. Ugyanitt működik a mai napig az IKEA központja, ahol egy hónapja mi is jártunk megnézni az új Tom  Dixon kollekciót, és hogy hol tervezik a világszerte ismert bútorokat és lakberendezési kiegészítőket. A kiállítást hétezer négyzetméteren rendezték be, és évi 200 ezer látogatóra számítanak. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Személyi nélkül idén nincs fesztiválozás!

Edicsek 2016. július 1., péntek 17:15

A Volt fesztivál pénteki napjára elfogytak a jegyek, de rengeteg érdeklődőt várnak szombatra is. Az idén bevezetett új beléptetési rendszer viszont meglehetős botrányokkal, többórás sorokkal és zűrzavarral debütált. A helyszínen néztünk utána, mi várja azokat, akik most indulnának: a jó hír, hogy azóta normalizálódott a helyzet, de most szólunk, személyi igazolvány nélkül nem fog tudni bulizni.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Bréking, ha állásról van szó, az Aldi nem viccel!

Szűcs Gyula 2016. július 1., péntek 16:24

Az Aldi áruházlánc eddig naponta dobta le a pusztító viccbombáit a Facebook oldalán, a legújabb álláshirdetésükben viszont megdöbbentő fordulatot vettek: semmi szóvicc, semmi vicces grafikai elem, és nem is jópofiznak dinamikus csapattal meg biztos megélhetéssel, csak megmondják, rögtön a nyitólapjukon, mennyit adnak heti 30 óráért és kész. 

KW25 Bolti elado Banner D 01
Fotó: ALDI Magyarország
Távolról sincs vége, olvasson még »

Ha idén nem jut el a tengerhez, elhozhatja a nappalijába

(ja) 2016. július 1., péntek 09:07

Ezek a szuper medúzalámpák nemcsak újrahasznosíthatóak, hanem közvetve az óceánokat is óvják. Roxy Russel kaliforniai dizájner abban a reményben készítette el őket, hogy arra a veszélyre is „rávilágítanak”, amivel a környezetszennyezés és a műanyaghulladék fenyegeti a tengerek ökoszisztémáját. A lámpák eladásából bejövő haszon egy részét az Ocean Conversancy elnevezésű, nagy vizek élővilágát óvó környezetvédő szervezetnek adományozza.

A lámpákat újrahasznosítható és tartós PET-anyagból készítette, alkatrészeit a vásárló rakja össze. Mennyezetről leomló karjaival a lámpák lágy, szórt fényt bocsátanak ki, ami hasonló, mint egyes medúzafajok foszforeszkáló derengése.

Azt maga a tervező is bevallja, hogy ez a nemes környezetkímélő cél elsőre inkább ironikusan hat, hiszen a lámpákat műanyagból készítette. Ugyanakkor kiemeli: a probléma nem az anyaggal van, hanem a „minden eldobható” hozzáállással.

„Nem hiszem, hogy a PET káros lenne – inkább rosszul használjuk. Az emberiség soha nem lesz képes teljesen kiküszöbölni egy ilyen sokoldalú anyagot. De jobban át kell gondolnunk a hétköznapokban betöltött szerepét, és hogy miért dobjuk el egyszeri használat után" - fejtette ki.

Ezek a legjobb kortárs épületek Angliában

aa 2016. június 30., csütörtök 19:30

A napokban megtartották az EU-ból kifelé tartó Egyesült Királyság egyik legkomolyabban vett és legrangosabb építészeti eseményét, a Royal Institute of British Architects (RIBA) Nemzeti Építészeti Díjátadót. Az elmúlt évek új épületeit bíráló zsűri 46 munkát díjazott, köztük oktatási épületeket, gyermekkórházat, szociális lakást, galériát, zenetermet és idősek otthonát is. A galériára kattintva megnézheti, hogyan alakult a brit kortárs építészet a közelmúltban!

Nem az IKEA Malm szekrénye életveszélyes, hanem a gondatlanság

Edicsek 2016. június 30., csütörtök 14:06

Rögzítés hiányában hat kisgyerek halálát okozta Észak-Amerikában az Ikea Malm komódja, ami rájuk dőlt. A szekrényt visszahívták, sőt Észak-Amerikában be is fejezték a forgalmazását – annak ellenére is, hogy a bútoráruház minden bútorához adott összeszerelési útmutatóban, használati utasításban és tájékoztatóban felhívja a vásárlók figyelmét arra, hogy rögzítsék megfelelően a bútorokat, sőt komplex kampányba is fogtak, hogy tájékoztassák a vásárlókat. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Szürke mackónadrág, koktélalapanyagok és ventilátorok akciósak a héten

Edicsek 2016. június 30., csütörtök 13:14

A foci EB akciói az utolsókat rúgják, de azért a Hervis még ügyesen meglovagolta a magyar vonatkozást a szürke melegítőnadrág akciójával. A boltok többsége inkább kánikulára készül, gyakorlatilag mindenhol tud venni akciós ventilátort, és minden akciós újságban talál néhány tippet, hogy milyen koktélt keverjen. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

A jól megválasztott kanapé az életéhez kell igazodjon

ST 2016. június 29., szerda 17:43

A kanapé kiválasztása sosem egyszerű feladat, hiszen a kínálat igen széles. Ha megálmodta az ideális formát, elrendezést, szövetválasztást, és volt olyan szerencsés, hogy meg is találta egy üzletben, még mindig van egy átgondolnivalója: tényleg ez lesz a legalkalmasabb az ön lakásába?

Azt szinte mindenki tudja, hogy a kisebb terekhez kisebb, míg a nagyobbakhoz nagyobb kanapét kell választani. De azt is át kell gondolni, hogy a család nagyságához, az életmódjukhoz, a vendégfogadáshoz mi illik jobban? Ez alapján dől el ugyanis, hogy L alakút, 2, 3 vagy több férőhelyeset, fotelekkel kiegészíthetőt, ágyazhatót, teli lábasat vagy kecseset, karfásat, dönthetőt, szétszedhetőt, vagy ágynak nyithatót tud-e jobban kihasználni.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ennyiért parkolhat a reptéren és környékén

etelka 2016. június 29., szerda 15:36

A reptérre kijutni macerás. Vidékről főleg. Viszont a reptéri hivatalos parkolási árak elég magasak. Vagy mégsem?  A Vecsés és környéki vállalkozók  jó érzékkel ismerték fel, mennyire jó üzlet akár shuttle buszokkal szállítani a parkolni vágyókat. Azaz az ember letette a kocsit valamelyik magánparkolóban, akik busszal repítették az indulási oldalra az utazót. Ennek a reptér igyekezett keresztbe tenni, úgy hogy 500-2000 forint közötti összeget kellett fizetni a reptérre behajtóknak, azaz leginkább a parkolót üzemeltetőknek. Szerencsére a 2013-as áremelés után három évvel, június 28-án reagált a Gazdasági Versenyhivatal, és a döntésük hatással lehet a külső parkolókat igénybe vevők számára. Ugyanis kötelezték arra a Budapest Airport Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Üzemeltető Zrt-t, hogy csökkentse a behajtási díjakat a felső parkolóba, azaz arra a területre, ahol az utasok be- és kiszállnak a shuttle buszokból. Eddig ugyanis 500-2000 forint közötti összeget kellett fizetni a behajtásnál, amennyiben ez meghaladja a napi két alkalmat. A döntés végrehajtására 3 hónap áll rendelkezésre, így a nyári szezonban még kaszálhat a reptér.

 A rendszer működik, mostanra a reptéri parkolás szóra egy Google-kereséssel számos vállalkozás ajánlata jön elő. Letehetjük az autónkat fedett helyre, kérhetünk törzskártyát, sőt van, ahol autót mosnak, bőröndöt fóliáznak, vagy épp lámpát políroznak. Létezik egy gyűjtőoldal is, ami első látásra simán tűnhet a reptér szolgáltatásának, de az ott megadott és az általunk fellelt árak jelentősen eltérnek egymástól. Ami fontos, hogy számos parkoló esetében lehet előre foglalni helyet, de sok helyen lehetetlen bankkártyával vagy előre fizetni, míg a reptér által üzemeltetett parkolók esetében ez lehetséges. Ám a közeli hely és a kényelem anyagi áldozatokkal jár. 

A táblázatban nem szerepeltettük a legolcsóbb parkolót, pedig ez a reptéré. Ennek oka az, hogy ez a parkoló nem őrzött, ami – ha csak nem nagyon öreg, szakadt, vállalhatatlan az autója –, egyáltalán nem egy biztonságos megoldás. Viszont csak 1000 forintba kerül naponta.  Hogy mi a sorrend, hol a legolcsóbb parkolni, a hajtás utáni táblázatban megtalálja!

5
Fotó: parkvia.com
Távolról sincs vége, olvasson még »

Jelentősen csökkennek a reptéri behajtás és parkolás díjai

moana 2016. június 28., kedd 14:39

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) elfogadta a Budapest Airport Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Üzemeltető Zrt. (Budapest Airport Zrt.) vállalásait a repülőtérre történő behajtás és a helyszíni parkolás díjainak csökkentésére, valamint a Bónuszkártya kedvezményeinek módosítására - olvasható a hivatalos közleményben. A GVH jogsértést nem állapított meg az ügyben, és bírságot sem szabott ki.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Csak egy fúró választja el a menő lámpától!

ermiz 2016. június 28., kedd 14:24

Mostanság nagy divat lett a régi csészékből lámpát készíteni, ami tényleg ütős tud lenni, de nem sok helyen árulják, ha meg igen, az drága. Ha viszont van néhány csészéje, amit hajlandó esetlegesen feláldozni, akkor rendkívül egyszerűen szert tehet néhány ilyen lámpára, csak egy fúró meg némi porcelán kell hozzá. Na jó, ha a fúró egy ügyes kezű mesterember kezében van, az sem árt. 

Tehát van némi porcelán, akkor már csak egy gyémántfúró fej kell hozzá. Ez nevével ellentétben nem kerül gyémánt árba, bár némileg drágább, mint a sima fejek. Ami fontos, hogy csak akkus fúróba szabad rakni, mert azok a gépek viszonylag alacsony fordulatszámon dolgoznak. Ha ilyen nincs otthon, akkor olyan gép javasolt, amelyik 1500-as fordulaton tud működni. Extra bonyolító tényező még, hogy vízhűtéssel kell fúrni. 

2
Fotó: flamingotoes.com

Olcsóbb vacsora, kedvezményes vonatjegy és plusz programok járnak a Volt-jegy mellé

Edicsek 2016. június 27., hétfő 17:58

Június 28-án rendezik meg a  Petőfi Díjátadót, aminek a Volt Fesztivál ad otthont Sopronban, szerdától pedig indulnak a koncertek. A bérletek már elfogytak, az Iron Maiden is teltházas, de lesz még Slayer, Prodigy, Wiz Khalifa, Allessandro és egy csomó más fellépő és program. De hogy jut le olcsóbban? Mit csinálhat délelőttönként? Egyáltalán, hogyan jut be idén a fesztiválra? Ezeket a kérdéseket szedtük össze.  

Távolról sincs vége, olvasson még »

Metálvillázva kivenni a sütőből a muffint menő vagy ciki?

Menő/Ciki

(sze) 2016. június 27., hétfő 15:11

Ezentúl akkor sem kell félretennie a kemény oldalát, mikor épp a sütőből kapja ki a csokis muffint! Az a jó hírünk van, hogy a milánói We Love Rock webshop felfedezte a piaci rést, amit a sütni-főzni szerető rockerek töltenek ki, akik eddig kénytelenek voltak rockerhez méltatlanul mindennapi konyhai kiegészítőket használni ehhez. Nekik dobták piacra a metálvillát formázó sütőkesztyűt, de az igazán kemény mag hozzá illő köténnyel, zenészportrés edényfogóval, hitvallást hirdető konyharuhával, a gyereknek meg gitárzúzó rajzfilmrockeres előkével is felszerelheti a háztartást. Most már tehát főzés közben is teljesen önazonos lehet az, akinek a rock az élete. Fekete alapon fehér, vagy fehér alapon fekete, „rock” feliratú tetoválás és szegecses karkötő? A választás szabadsága mindenkit megillet, ön például nemcsak azt döntheti el, rendel-e azonnal vagy sem, de azt is, menő ez vagy ciki?

884 szavazat 723 szavazat

Most étcsokikat hív vissza az IKEA

Divany.hu 2016. június 27., hétfő 09:44

Alig néhány napja jelentette be a svéd bútorgyártó, hogy baj van a gyerekvédő kapuival, most pedig egy másik, gyerekeket (is) érintő visszahívást jelentettek be. Mint fogalmaztak, a "CHOKLAD MÖRK 60%-os (PE553469) és CHOKLAD MÖRK 70%-os (PE608709)  kakaótartalmú étcsokoládék csomagolásán a tej és mogyoró összetevők nem megfelelő módon lettek feltüntetve." Ami azt jelenti, hogy ha ön allergiás a fentiek közül valamelyikre, inkább ne kísérletezzen velük.

0376463 PE554308 S5
Fotó: Ikea

Az IKEA kiemelt fontosságot tulajdonít a biztonságnak, ezért az összes ilyen csokoládénak beszüntette az árusítását. Mindazonáltal a csokoládék továbbra is biztonsággal fogyaszthatók azok számára, akik nem allergiásak a tejre és/vagy a mogyoróra .Akik viszont érzékenyek bármelyikre a kettő közül, azok allergiás reakciókat tapasztalhatnak a csokoládé fogyasztása után.

0372499 PE553467 S5
Fotó: Ikea

A tejre vagy mogyoróra allergiás, vagy bármilyen más módon érintett vásárlók visszavihetik az adott termékeket bármelyik magyarországi IKEA áruházba, ahol visszakapják azok teljes vételárát. Az IKEA elnézést kér az okozott kellemetlenségekért! Bővebb információ az IKEA Központi telefonos információs vonalán kérhető a 06-1-460-31-60-as telefonszámon.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Megnézhettük, hol születnek az IKEA bútorai

LS 2016. június 27., hétfő 08:25

Évente sok ezer új termék. Egy csomó tervező. Limitált kollekciók és sztárdizájnerek. Húsgolyó és papírbútor. Mindez az Ikea, a bútor- és lakberendezési kiegészítőgyártó óriás, aminek központja a mai napig egy svéd kisvárosban, Ålmhultban van. Az alig 15000 lakosú városban minden harmadik ember a svéd nagyvállalatnak dolgozik, a hatalmas Ikea felirat messzire látszik. A cég minden évben megnyitja két napra az itteni központ összes részlegét, ahol elsőnek próbálhattuk ki a lánc nélküli bringát, a még épülő múzeumot is körbejártuk, és közben természetesen lazacot és húsgolyót toltunk az arcunkba két esemény közt. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így még nem látta Joey és Chandler nappaliját!

aa 2016. június 26., vasárnap 12:23

Míg a barcelonai Federico Babina a világ legelismertebb filmrendezőinek stílusvilágát használta fel illusztrációihoz, az Archdaily.com pedig pedig olyan kultikus filmek belső tereiről készített tervrajzot, mint például a Stanley Kubrick által rendezett Ragyogás vagy a Mechanikus narancs, addig a nívós londoni Central Saint Martins College of Art and Design egykori tanulóját, Babak Ganjeit a kilencvenes évek jól ismert tévésorozatai ihlették meg a “Some Places I Have Lived” névre keresztelt festménysorozata készítésénél.

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 ... 120

Blogok, amiket olvasunk

HOMÁR Mici pórult járt a cipőrendeléssel, hogy neked ne kelljen

32 ezer forint, ennyibe fájt a soha meg nem érkező Hugo Boss cipő. Mutatjuk, mire figyelj, hogy te ne legyél a csalók prédája.

KETTŐS MÉRCE Puncipolitika: szülések a hálapénz fogságában

A hálapénz a hazai szülészet alfája és ómegája, rendezőelv, szelep és hatalomgyakorlás. Rendszer a rendszeren belül. Az ártatlan név dacára a legkevésbé sem hálából adjuk.

B1gasztro Fagyizzunk! De hol???

A poszt két fagyizót tesztelt, az olvasói hozzászólások között viszont még több jó ajánlatot találhatsz
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés