LÁJFHEKK

Minden értelemben borzasztó és rettenetes kiegészítőkkel készülhet Halloweenra

Edicsek 2016. október 22., szombat 12:58

A halloween tényleg semmi másról nem szól, mint a dekorációkról és a buliról. Ennek megfelelően a boltok többsége is erre helyezte a hangsúlyt és bevetett mindent, hogy a lakásból néhány ezer forintért villogó szellemkastélyt csinálhasson. Természetesen a koponyák, tökök és boszorkányok kapták idén is a legnagyobb figyelmet, de azért szemgolyókból és pókokból sem volt hiány. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Magyar szálloda lett Közép-Európa legjobbja

(sze) 2016. október 21., péntek 19:10

Legalábbis a világ vezető turisztikai lapja, a Condé Nast Traveler szerint, ami minden évben elkészíti a legjobb szállodák toplistáját: idén az Aria Hotel Budapest végzett náluk az első helyen. Ez azért is hatalmas elismerés, mert a döntést maguk a vendégek hozták meg saját utazási élményeik alapján. Idén pedig minden eddiginél több, mintegy 300 000 olvasó töltötte ki az értékelést.

Sitting pretty on Hercegprímás Street. #AriaHotelBudapest

Aria Hotel Budapest (@ariahotelbudapest) által közzétett fénykép,

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így használja a légkondit az ősszel!

aa 2016. október 21., péntek 19:10

Nemcsak a megfelelő hőszigetelésre érdemes figyelmet fordítani az őszi-téli szezon beálltával, de a légkondicionálásra is. A hajtás után összeszedtük, mennyibe kerül az éves karbantartás és miért nem érdemes jövő tavaszra halasztani, ahogyan azt is megtudhatja, megéri-e a klímát fűtésre használni.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mutatjuk a legmenőbb cicaházakat!

bb 2016. október 21., péntek 09:22

Nemcsak dilis lábtörlőkkel van tele az Etsy.com és az Amazon.com webáruháza, hanem sikkes macskabútorokkal és -játékokkal is. Ha már pont szétkapta a kisállat a neki hajtogatott karton Tadzs Mahalt, vagy ön unta meg a legózást az elemekkel, esetleg nem találtelég pofás darabota nappaliba korábbi gyűjtéseinkben sem, íme, mutatjuk, mi mindent vehet helyettük! A home-designing.com összeállítása alapján készítettünk egy újabb gyűjtést arról, hogy nemcsak praktikus, de akár a lakás stílusával is harmonizáló darabokkal is meglepheti házi kedvencét. A galériára kattintva mutatjuk a legötletesebb és legszerethetőbb megoldásokat!

Két magyarra is szavazhat az Electrolux nemzetközi ötletversenyének elődöntőjében

Edicsek 2016. október 20., csütörtök 19:55

Buzogány Anna és Tóth Máté pályázata is bejutott a legjobb 50 közé az Electrolux Ideas Lab nemzetközi gasztronómiai ötletversenyen. Hogy bejutnak-e a legjobb tíz közé is, az a közönségen múlik, egészen november 16-ig lehet az ötleteikre szavazni. A fődíj 10 ezer Euró, egy stockholmi utazás, ahol a cég vezetőitől és a legsikeresebb skandináv start-upok megalapítói látják el jó tanácsokkal a nyertest, hogy ötletét továbbfejlessze, és akár elindítsa annak megvalósítását is.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Lecsapott a NÉBIH a Tesco kölesgolyóira

Szűcs Gyula 2016. október 20., csütörtök 14:32

Magas atropin- és szkopolamin tartalma miatt vonta ki a Tesco extrudált kölesgolyóit a forgalomból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal. A honlapjukon olvasható közlemény szerint a termékek fogyasztása gyermekeknél jelenthet kockázatot. Probléma esetén a tünetek (szájszárazság, pupillatágulás) azonnal jelentkeznek, hosszú távú elhúzódó hatástól nem kell tartani.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Akciókkal küzdenek a boltok a hideg ellen

Edicsek 2016. október 20., csütörtök 14:21

Könyveket vehet ezen a héten kuponokkal, hogy aztán az akciós hősugárzóval bemelegített akciós bútorán szürcsöljön egy akciós teát, de játszhat az akciós konzolján is az akciós TV-n, vagy készülhet a bikiniszezonra az akciós fitneszgépein. Mutatjuk, hogy tudja mindezeket beszerezni. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Látványos hajóalagút épülhet Norvégiában

Edicsek 2016. október 18., kedd 17:16

A VisitNorway a napokban tette közzé a ország első hajóalagútjának látványterveit: még néhány év, és egy hatalmas hely gyomrában lehet végighajózni az 1,7 km hosszú Stad hajóalagúton. A Snøhetta építész- és design stúdió tervei bebizonyították, hogy egy alagút is lehet több annál, minthogy vájunk a hegybe egy lyukat. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Hamarosan már csak az lehet levél, ami tényleg befér a postaládába

Edicsek 2016. október 18., kedd 13:52

Ha valaha is vásárolt (vagy adott el) bármit is online, ön is tudja, hogy minden internetes eladó és vásárló, aki a postai kézbesítést választja, általában vagy utánvételes csomagként adja fel a küldeményt, vagy egyszerűen egy biztonságos buborékfóliás borítékban ad postára gyakorlatilag bármit, mert így olcsóbb, mint a csomagfeladás. Ennek azonban hamarosan vége: nemsokára már csak csomagként adható fel minden olyan küldemény, ami nem fér be a levélszekrénybe. 

shutterstock 272353376
Távolról sincs vége, olvasson még »

Ennyiféleképp hasznosíthatja a beépített erkélyét

ST 2016. október 18., kedd 07:53

Sokan élnek kisméretű panellakások "növelésére" az erkélybeépítés trükkjével, hogy így további 4-6 négyzetméternyi hasznos területhez jussanak. Jó esetben ebből nem lomtár lesz, ahova a lakásban máshová már el nem férő kacatokat halmozzák, hanem valami funkcióval ellátott helyiség, amit nagyon jól ki lehet használni. Hiszen – bár a terület kicsi – jó ötletekkel azért hasznossá és otthonossá is tehető!

[PINTEREST] 57ff870426574
Távolról sincs vége, olvasson még »

Már a süppedős kanapékban sem lehet bízni!

Edicsek 2016. október 17., hétfő 18:21

A skót FourEightEight művésznéven dolgozó dizájner kanapéja első ránézésre rendkívül kényelmesnek és puhának tűnik, csak úgy vonzza a szemlélőt, hogy huppanjon bele, helyezkedjen el kényelmesen, aztán nézzen meg egy filmet vagy olvasgasson. A szemlélő azonban jobban teszi, ha nem hisz neki, mert ebbe a kanapéba belehuppanva csak fájdalmas élményekkel gazdagodhat: ugyanis betonból készült. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Jó ez a fogyasztótabletta, csak bele lehet halni

etelka 2016. október 17., hétfő 12:30

 Az EU tagállamok gyorsriasztási rendszerén (RASFF) kapta a hírt a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH), miszerint egészségre ártalmas, nem engedélyezett összetevőt is tartalmazó fogyasztótea és kapszula rendelhető az interneten elérhető online boltokban és a Facebookon is. A minden valószínűség szerint hatásos, ám legvégső esetben akár halált is okozó termék vényköteles gyógyszerként Magyarországon is forgalomban volt, ám forgalmazása megszűnt. A most jelzett termékek termékek megnevezése: EMTEA, NIVA detox és Irem natural fogyasztótea illetve kapszula, bolgár eredetűek, és nagy valószínűséggel szibutramint tartalmaznak. Ha tehát ilyen terméket rendelt, azonnal hagyja abba a fogyasztását!

emtea.png

A termékek Magyarországon hivatalosan nincsenek forgalomban, de online megrendelhetőek. Nálunk, ha valaki forgalmazni akar Magyarországon egy terméket, bejelentési kötelezettsége van az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) felé, de ez automatikus vizsgálattal nem jár, mindössze a bejelentő által megadott paraméterek alapján kap a termék zöld pipát vagy elutasítást. 

A készítményen az OÉTI notifikációs szám feltüntetése nem kötelező. A fogyasztó a honlapon a készítmény nevére keresve tud információt kapni a készítmény bejelentéséről. A listában zöld pipával jelölt készítmény a jogszabályi előírásnak megfelel. Amennyiben a készítmény nevénél nem szerepel jelölés, az azt jelzi, hogy valamilyen hiányosság merült fel, a fekete csillaggal jelölt készítmények pedig összetételükkel veszélyeztethetik a fogyasztók egészségét. Amennyiben valaki olyan terméket talál akár üzletben, akár internetes forgalmazásban, amely nincs bejelentve (azaz nincs az OÉTI listáján), vagy szerepel ugyan rajta, de nincs jelölése, esetleg fekete csillaggal ellátott, a vásárlás helye szerinti megyei kormányhivatal népegészségügyi főosztályán tehet bejelentést.

Hogy ez a rendszer mennyire működik hatékonyan, jó példa, hogy az elmúlt években több alkalommal is bevizsgáltattunk étrend-kiegészítőket, melyek közt volt olyan, amit patikában vásároltunk meg, nagy részük mégis tartalmazta a szibutramint. A Vaterán a mai napig elérhetőek a termékek, pedig van köztük olyan, amely külföldön gyógyszerként van forgalomban, ezért árusítása a hatályos törvények szerint tilos. Ilyen például az MZT Botanical Slimming kapszula, melyet 2650 forintért lehet megvenni, és korábbi vizsgálatunk szerint mindkét minta tartalmazott szibutramint. 

A szibutramin

 A szibutramin gyógyszerhatóanyag, melyet elhízás kezelésére használnak. A központi-idegrendszerben fejti ki hatását, melynek révén csökken az éhségérzet. A szibutramin gyógyszer hatóanyag, mellékhatásként álmatlanságot, szájszárazságot, magas pulzusszámot, magas vérnyomást, hányingert, szédülést és különböző szívproblémákat okozhat már 10 -30 mg/nap fogyasztás esetén. Az előzetes vizsgálat szerint az étrend kiegészítőből ajánlott napi adag 15,5 mg szibutramint tartalmaz. Magyarországon a forgalomba került erősebb verzió 15 mg-ot tartalmazott. 

Az Országos Gyógyszerészeti Intézet az Európai Gyógyszerügynökség ajánlásával összhangban 2010. február 1-jén felfüggesztette a forgalomban lévő, szibutramin hatóanyag tartalmú készítmények forgalomba hozatalát, így azok sem nagykereskedők által, sem gyógyszertárakban nem forgalmazhatók.

Mutatjuk az év legszebb éttermeit és bárjait

bb 2016. október 16., vasárnap 16:22

Idén is kiosztották a nívós Restaurant & Bar Design Awardsot, melyen a világ legszebb és legdizájnosabb éttermeit illetve bárjait díjazza a zsűri. A 2015-16-os év egyik legmenőbb étterme lett például a Conran and Partners által tervezett, a londoni King Crosson található German Gymnasium, de a különféle kategóriáknak köszönhetően több elegáns étterem és bár is reflektorfénybe került Angliában, Spanyolországban, Bulgáriában, Afrikában, Kínában, Mexikóban, New Yorkban vagy Ausztráliában! A galériára kattintva megnézheti az év menőbbnek ítélt helyeit!

Menő vagy ciki a növényhajú Troll?

Menő/Ciki

bb 2016. október 16., vasárnap 15:04

Furcsa összeborulásra lett figyelmes az incrediblethings.com a napokban, aminek köszönhetően mi is megismerhettük a crystoll.com néven futó oldalt, melynek ötletgazdája a kilencvenes évek trendjeinek visszatérését meglovagolva nem a rave korszak vagy a choker nyakláncok iránt érzett nosztalgiát, hanem a csúnya és színes hajú Troll babákra pörgött rá és piacra dobta annak növényes változatát.

Ciki lenne 25 év felett ilyet tartani a lakásban?
Ciki lenne 25 év felett ilyet tartani a lakásban?
Fotó: crystroll.com
Távolról sincs vége, olvasson még »
479 szavazat 695 szavazat

Többféleképp is pótolhatja a tápanyagot a földjében, de nem mindegy, melyiket választja

ST 2016. október 15., szombat 17:43

Az ősz nem csak az ültetés időszaka: most kell felkészítenie a kertet is az eljövendő tavaszra. Ez sokaknak csak annyit jelent, hogy felszedik a leveleket, és utoljára még lenyírják a füvet. Pedig ennél jóval többet is tehet kertje szépségéért: az ősz tökéletes időszak a talaj lemerült tápanyagkészleteinek pótlására.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Teszt: minél nagyobb a kiszerelés, annál rosszabb a mosópor

ermiz 2016. október 15., szombat 11:11

Olyan cikkre bukkantunk a német Stiftung Warentest októberi számában, hogy magunk sem hisszük el, de mivel a német fogyasztóvédelmi szaklap precizitáshoz és hitelességéhez nem fér kétség, ezért bátran közre merjük adni. A tesztben színes ruhákhoz való általános mosószereket teszteltek, azoknak is a kicsi illetve a nagy változatát. Azt gondolják, nem volt különbség köztük? Haha, pedig volt, nem is kicsi, ami alapvetően teljesen érthetetlen, de ettől még feltehetően igaz, ráadásul elég komoly laboreredményekkel támasztják alá.

shutterstock 108885776

A laborban 24 színes mosásra való mosószert vizsgáltak meg, ebből 13 volt kompakt kiszerelés, 11 pedig kartondobozos verzió. A termékek közül 5 megegyezett, csak más néven került forgalomba.

Az eredmény alapján a kompakt verziók kenterbe verték a dobozos társakat, egy kivétel akadt, a jó eredménnyel végző Lidl termék, a Formil. A nagy nevek közül az Ariel és a Lenor is elbukott a teszten. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Megtanítjuk a profi stencilezés titkait!

etelka 2016. október 15., szombat 09:33

Az utóbbi évek egyik kedvelt DIY tevékenysége a stencilezés, ami alapvetően egy baromi egyszerű műfaj - gondoltam én, amikor nekiláttam otthon művészkedni az egyedileg rendelt stencilemmel. Az eredményt ma már műfű fedi – nem véletlenül. A lényeg, hogy nem minden olyan egyszerű, mint amilyennek látszik, és az ember hiába tanulmányozza a YouTube videókat, nem biztos, hogy összejön az áhított minta. Ami nemcsak annak tükrében fájdalmas, hogy utána nézheti az elrontott művét, hanem mert sokba kerülnek a stencilek és a festékek is.

De hogyan lehet jól stencilt készíteni? Mi a titka a megfelelő felvitelnek? Hogyan lehet elérni, hogy a minta ne legyen foltos? Mikor nem folyik meg a festék? Miért nem érdemes drága stencilt venni, és tényleg nélkülözhetetlen-e a stencilecset? 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ez a tükör figyeli önt, miközben figyeli magát

Edicsek 2016. október 15., szombat 08:43

Ha már  a környezetünkben minden okos, akkor természetesen a tükör sem maradhat ki, de a Random International Fragments (részletek, töredékek) elnevezésű tükre nem az időjárást mutatja, miközben fogat mos, a vásárlásban sem segít. Itt ugyanis nemcsak ön az, aki megfigyel: itt a tükör az, aki figyeli önt és minden mozdulatára reagál.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Megvették Johnny Depp art deco lakását

dívány.hu 2016. október 14., péntek 15:58

A filmszínésznek mindössze egy hónapig kellett árulnia a Los Angeles-i, art deco stílusban berendezett, öt hálószobás lakását, a napokban el is kelt - írja az Art Net.

A vevő 2,45 millió dollárt, vagyis nagyjából 650 millió forintot fizetett az egészen különlegesen berendezett (többek között Johnny Deppről készült festménnyel is díszített) lakásért. A fenti galériában, illetve az alábbi videóban megnézheti, milyen menő (vagy éppen nem menő) lakásról maradt le.

Egérürülékkel készült a reform tészta

etelka 2016. október 14., péntek 10:06

Nem volt jó szeptembere a Molnár Tanya Kft-nek, ugyanis szentendrei tésztaüzemüket a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) szakemberei látogatták meg, és nem tetszett nekik, amit ott láttak. A hatóság azonnali hatállyal felfüggesztette az üzem működését, és több mint 1500 kg alapanyag, illetve gluténmentes száraztészta forgalomból történő kivonását rendelte el - számolt be az akcióról honlapján is a NÉBIH.

195123 pic 600x500

Számos hibát tárt fel a NÉBIH ellenőrzése a Pest megyei vállalkozásnál: az üzemben zsúfoltság és rendetlenség uralkodott, a raktárban rágcsálóürüléket is találtak az ellenőrök. Az előállító helyiségben iratokat, irodai eszközöket, míg a bontott alapanyagok mellett festékeket, oldószereket és szerszámokat tároltak. A dolgozók elmondása szerint a nagyobb méretű eszközöket és a tésztakészítéshez használt ún. matricákat az udvaron mosták, egy kerti csapra csatlakoztatott nagynyomású tisztítógéppel.

Az alapanyag raktárban nagy mennyiségű jelöletlen, lejárt minőség megőrzési idejű terméket találtak az ellenőrök. A tápióka keményítő csomagolásán például még a termék pontos neve sem szerepelt. Az üzemben gluténmentes tésztákat, például lenmagos-, gesztenyelisztes makarónit, szezámlisztes spagettit és tarhonyát készítettek. A dolgozók több terméknél sem tudták bemutatni a gyártási naplót, míg más esetekben nem tüntettek fel minden alapanyag nyomon követéséhez, beazonosításához szükséges adatot a dokumentumban.

A szakemberek a helyszínen lejárt minőségmegőrzési idejű, jelöletlen, illetve nem nyomon követhető alapanyagokat is találtak. A hatóság több mint 1500 kg alapanyag, illetve késztermék forgalomból történő kivonását rendelte el. A vállalkozás három cégnek végzett bérgyártást. A további esetlegesen érintett forgalmazók és termékek vizsgálata folyamatban van. A súlyos higiéniai problémák miatt a NÉBIH azonnali hatállyal felfüggesztette az üzem működését. A tevékenység folytatásának feltétele, hogy elvégezzék a takarítást, fertőtlenítést, tisztasági festést és rágcsálómentesítést, amit a hatóság ellenőrizni fog. Az ügyben milliós bírság várható.

Távolról sincs vége, olvasson még »

4 tipp a hatékonyabb otthoni irodához

ST 2016. október 13., csütörtök 16:45

Otthonról dolgozni nagyon jó dolog, már ha az ember belerázódik. Hiszen kezdetekben kissé fura is, és elképesztő, hogy bár azt hinné, ez sokkal nyugodtabb környezet egy irodához képest, mégis mennyi minden képes elvonni az ember figyelmét. Egy kis rendetlenség az irodai konyhában kicsit sem zavaró, az otthoniban azonban egy idő után bántja az ember szemét, majd egyre jobban idegesíti, végül már megőrül tőle. Aztán feladja, és nekiáll mosogatni, takarítani, rendezkedni – munkaidőben.

Hogy ezt elkerülhesse, mindenképpen nagy hangsúlyt kell fektetnie az otthoni dolgozósarok kialakítására. Nemcsak egy szék és egy asztal kérdése ugyanis a dolog, egy sor olyan apróság is van, melyekre ha hangsúlyt helyez, azzal a saját mindennapjait teszi könnyebbé, produktívabbá és persze a munka is gyorsabban megy majd. A lehetőségek közül az elledecoration.co.za négyet említ, melyek talán a legfontosabbak is.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Van egy jó hírünk: ezen a héten is mehet kuponozni!

Edicsek 2016. október 13., csütörtök 13:02

Azt hitte, a múlt heti kuponozással most egy ideig vége szakad az akcióknak? Tévedett. Ezen a héten újabb kuponok érkeztek, de nagy learázás van az elektronikai cikkek terén is. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Teszt: A drága túrakabátok nem jók, ha jön az eső

ermiz 2016. október 12., szerda 13:57

Ősz van, ez a túrázások időszaka, nem véletlenül hirdetik egyre másra a túraboltok a legtutibb termékeiket. Egy idő után mindenki eljut arra a pontra, hogy venne végre valami rendes kabátot, amiben gyalogolhat, amit felkaphat, ha szakad az eső, de azért nem úgy néz ki benne, mint egy alaktalan rém. Szerencsére a német kiadású Stiftung Warentest szerzett egy csomó kabátot, bevitte a laborjába, és vizsgálatnak vetette alá őket, hogy vajh' megérik-e az árukat, vajon tényleg vízállóak-e, és mennyire engedik ki az izzadságot magukból. A laborban heves esőzésnek vetették alá a dzsekiket, óránként 450 liter vizet kellett elviselniük négyzetméterenként. A tesztbaba pamut pulóvert, esőnadrágot és a kabátot viselte. Az átázást egyrészt vizuálisan mérték, másrészt nedvességjelző szenzorokkal. A nagy mennyiségben lezúduló víz hamar megmutatja a problémákat. 

shutterstock 225105274

Az eső mellett minden kabátot ötször mostak ki, hogy kiderüljön, mennyire bírja az impregnálás. A második eső után jött a teljes összeomlás: 14-ből 11 modell átázott. Ehhez képest az újság 2004-ben elvégzett tesztjén csak 20 százaléka a kabátoknak ázott át, míg 2012-ben már 60, idén pedig 80%.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így készíthet otthon koptatott tárgyakat!

etelka 2016. október 12., szerda 12:42

A shabby chic, azaz kb. kopottan elegáns stílust sokan szeretik, de kevesen mernek nekivágni a kivitelezésnek, attól tartva, hogy a végeredmény vállalhatatlan lesz. Pedig teljesen felesleges görcsölni rajta, mert még azok is könnyen megvalósíthatják, akiknek nincs jó kézügyessége, ahogy ez is a videón is látható. A Hobbyművész oktatójának segítségével mutatjuk meg, hogyan lehet pár perc alatt megvalósítani a kopott stílust. Szombat délelőtt workshopunkon kipróbálhatták, hogyan lehet képkeretet és füzetet átalakítani, aki pedig lemaradt, a videó alapján nyugodtan megpróbálhatja elsajátítani a fogásokat. Ha csak a füzet érdekli, tekerjen előre 8:30-hoz a videóban. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ez nem taxi, hanem autóbérlés sofőrrel

Edicsek 2016. október 11., kedd 15:43

Úgy tűnik új szereplő indult a piacon, aki megszorongathatja a taxisok monopóliumát. Az Uber után keletkező űrt próbálja betölteni a Car4You, akik cselesen nem személyszállítást ajánlanak, hanem autóbérlést sofőrrel. Jól működő applikáció van hozzá, a készpénzmentes utazás is működik és gyakorlatilag tényleg minden olyan, mint az Ubernél, csak éppen utasból van kevés egyelőre. 

shutterstock 464538002
Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 ... 129

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés