Tervezz magadnak keverék kutyát!

A weben futó mini-alkalmazás segítségével százezerféle keverék kutyát állíthat össze bárki, megálmodva azt az állatot, akit szívesen fogadna örökbe. A megkomponált kedvencekhez elképzelhetjük, hogy hová vinnénk el szívesen.

A választható hátterekkel együtt már egymillióféle variáció közül szemezgethet a játékos kedvű állatbarát. A játékkal a Vigyél Haza Alapítvány célja nem csupán az egyedi karácsonyi, újévi jókívánságok továbbítása: megmutatják, hogy a keverék kutyák is kedvesek, szerethetőek, valamint mozgósítanak a hontalan állatok örökbefogadására és felhívják a figyelmet a felelős állattartásra. Keverj magadnak kutyát karácsonyra, próbáld ki kutyakeverő játékukat!

„Alapítványunk célja, hogy segítsük az Illatos úti Ebrendészeti Telepen lévő kutyák életkörülményeinek javítását, örökbefogadási esélyeinek növelését. Az elmúlt időszakban - közel 300  kutyát segítettünk szerető gazdához és folyamatosan gyógyíttatjuk a sérülten az Ebtelepre került állatokat"- írják magukról.

Az előző évben még a hideg beállta előtt valamennyi Illatos úti külső kennelt hőszigetelt gumiszőnyeggel látta el, majd orvosi ultrahang berendezést vásároltak, lehetővé téve ezzel a vemhesség és a daganatos betegségek felismerését.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek