Bio smink, egyedi ruha, menő bútor - a tökéletes nő kellékei

A trendek azt mutatják, hogy egyre nagyobb az igény az élményközpontú üzletekre, hiszen a vásárló is keresi a show-t az árucikkek mellé, így vásárlás közben valakinek, hozzáértőnek érezheti magát. A Trendlakás Konyha-és Lakberendezési stúdió tetőterasz-partiján jártunk, szív alakú mignont majszoltunk és megtudtuk, milyen kellékek tesznek még menőbbé.

Bio smink, tökéletes esküvői ruha és menő bútor - ez a három a legdivatosabb kelléke egy mai nőnek, mint megtudtuk egy trendkövető eseményen.  A Trendlakás Konyha-és Lakberendezési stúdió tetőterasz-partiján jártunk, szív alakú mignont majszoltunk, és közben megtudtuk, szerintük mi kell a nőnek.

1. Bio smink

Megismerkedtünk a bio-smink mozgalommal, amit a dekorkozmetikumok új generációjának tartanak. A Zuii Organic gyártja és elsősorban a természetes és a bio alapanyagok rajongóit célozták meg. Bio rózsaszirmok, bio kamillavirág és bio jázmin alkotják a termékcsaládot.

Ellenőrzött bio alapanyagok, ragyogó és egészséges bőr, tökéletes fedés és szuper színárnyalatok. Az összetevők 95-100 %-a bio minősítéssel rendelkeznek, melyet az Ausztrál Kormány és az Organic Food Chain Pty Ltd. tanusítványa igazol.

A bio dekorkozmetikai termékek közös jellemzője, hogy nem tartalmaznak talkumot, szintetikus anyagokat, kőolajszármazékot, parabéneket, genetikailag módosított összetevőket, a terméktesztekből pedig az állatok is szerencsésen kimaradtak.

2. Egyedi ruha

Az est a gyertyafényes tetőteraszon folytatódott, ahol esküvői hacukák, ékszerek, és sminkek vártak a Boldogító Igen témakörben. Megismerkedtünk Nagy Ágota öltözéktervezővel és az Orlando Collectionnel.

A márkát 1994-ben alapították, mely napjainkra Magyarország vezető divatcégévé nőtte ki magát. A társtervező Halász Éva - mindketten a Magyar Iparművészeti Főiskola ruhatervező szakán szerezték képesítésüket. Szerintük bármilyen alkalomra is öltözködünk, a nőies nőt keresük meg magunkban. Filozófiájuk szerint minden nőben ott rejtőzik a tökéletes nő, amelyet hangsúlyozni kell. Tervezőként ennek megfelelően olyan szabászati megoldásokat keresnek, amelyek miatt a ruha olyan, mintha ráöntötték volna a viselőjére, miközben tökéletesen formálja annak testét.

3. Menő bútor

Egy menő bútornak levegő és tér kell. Az alapos és célirányos megvilágítás fényében még egy sámli is jobban érvényesül, csakúgy az egyedi színek, merész vonalak, bizarr megoldások: akár ülőgarnitúrán, akár konyhapulton vagy faelefánton csillan meg a fény. Ha bútort választunk, aranyszabály, hogy azért, mert a helyszínen jól mutat egy-egy darab, nem biztos, hogy otthon is jól fog. Ha sötét a szobánk, ahova szánjuk, vagy nem elég tágas, mérlegeljünk józanul. 

Láttunk fekete, retro hangulatú forgófotelt 94 ezerért, hullámzó vonalú konyhaszekrényt, üveglapos, futurisztikus étkezőszigettel, piros plexi bárszékekkel. Háromszáz ezer körüli összegért kellemes tapintású szürke textilbőr kanapét kaphatunk, de akinek ez túl sivár, választhat alá bolyhos, rikító zöld szőnyeget.

A narancs vagy barna nappali garnitúra-kombináció szemnyugtató és korszerű. Csinos darabok vesznek körbe, néhány modell valóban időtállónak tűnik, és talán 20 év múlva is jól mutat majd a nappaliban. Ám a trendek változnak, ahogy mi is, és az igényeinket sem lenne fontos három, egyszerű pontra leszűkíteni.

Ezen az estén bemutatták mindazt, ami egy tökéletes esküvőhöz szükséges: menyasszonyi ruha, vőlegény ruha, esküvői teríték, nászajándék-szolgálat, fotós, sminkes. Céljuk az volt, hogy egy helyen megtalálható legyen minden, hiszen az esküvő előtt álló párok ezen kívül még sok más feladat elé is néznek.

Oszd meg másokkal is!
Címkék
Érdekességek