Álomszép Lamborghinit alkotott az Oakley Design

Limitált kiadású, hiper-szuper kocsit dobott piacra a Lamborghini: az új, alig néhány darabban legyártott LP760-2 Aventadort az Oakley Design álmodta meg.

A Lamborghini épp csak hogy kijött új szuperkocsijával, a LP700-4 Aventadorral, az Oakley Design máris előrukkolt egy feltuningolt, túlzás nélkül álomszép verzióval - írja az Extravaganzi.com. A Lamborghini Aventador LP760-2 névre hallgató új típus a motoron és a külső felületen végzett módosítások mellett új ECU-t (motorvezérlő egységet), légszűrőházat és titán kipufogórendszert kap.

Az alapjáraton négykerék-meghajtású Aventadornak az Oakley Design szerint nem árt egy kis izgalom, ezért ennél a verziónál a hátsókerék-meghajtásra helyezték a hangsúlyt. A designcsapat az aerodinamikán is csavar egyet, bizonyos külső alkatrészeket kicserélnek. A különleges darabból összesen 5 egyedi sorszámozású példány készül, amelyből 3 már el is kelt. Az újonnan tervezett alkatrészek egyébként külön is elérhetőek lesznek bárki számára, akit esetleg untatna a hagyományos verzió.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek