Galliano egyik modellje Dávid-csillagot viselt

A Dior zsidózó ex-tervezőjének saját divatbemutatóján többeknek feltűnt, hogy az egyik modell karját Dávid-csillag díszíti.

John Galliano, a divatvilág egyik legnagyobb zsenijeként ünnepelt sztártervezője röpke egy hét alatt bukott a mélybe. Miután feljelentést tettek ellene rasszista és antiszemita kijelentései miatt, majd egy ezt rögzítő videó is nyilvánosságra került, a Dior haladéktalanul kirúgta a tervezőt, és a 2011-es őszi-téli bemutatót már nélküle tartotta meg.

Gallianónak azonban van egy saját nevét viselő márkája is, aminek a bemutatóját szintén megtartottak, igaz, ott sem jelent meg. Valószínűleg csak véletlenül, de a sors furcsa fintoraként az egyik modell karján felfedeztek a fotósok egy apró Dávid-csillag tetoválást. A bemutatón egyébként csupa olyan zene szólt, amiknek a szövege a tervező bukására is utalhatott, olyan sorokkal, mint "Én voltam a világ ura" és "Mindent megkaphattunk volna" - írja a Refinery29.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.