Téged zavar, ha valaki hangosan gyúr az edzőteremben?

Szerinted súlyemeléshez síri csendben kell lenni, vagy egy kis pisszegés és csörömpölés még belefér a műfajba?

Az inkább kezdők által látogatott Buzzfit Montreal-közeli edzőtermének látogatóit annyira zavarták a csörömpölő súlyok, hogy a síri csendben edzők csoportjának szószólója végül kirúgta egy 19 éves kezéből a súlyokat. Az esetről videó is készült egyébként, a srác ugyanis a személyi edzőjének is meg akarta mutatni, hogy megy neki a deadlift.

Nem is nyögött!

A Men's Health szerint pedig nem is óbégatott, és még csak dobozos sörre emlékeztető pisszegések sem törtek elő belőle elemelés közben:

ÉÉÉÉN vagyok az erősebb!

A harcias mellizmokkal megáldott támadó persze csak rövid ideig örülhetett a sikerének, a srác személyi edzője ugyanis később feltöltötte a videót a YouTube-ra, a csörömpölésre meglepően agresszíven reagáló harci kakast pedig kitiltották az edzőteremlánc létesítményeiből.

Állítólag többhetes vita végeredménye volt egyébként, hogy a garantáltan hangos emelésekhez szükséges övet valószínűleg csak trendi kiegészítőként viselő férfi kirúgta a súlyt a 19 éves kezéből. A srác a hangos deadliftek miatt csúsztatta a szőnyegeket a súly alá, és arra is figyelt, hogy mindig arra dobja a súlyokat.

HÖRR!
HÖRR!Fotó: Shutterstock

Ne verekedj!

Mivel ennél csendesebben nem nagyon lehet elvégezni a gyakorlatot, nehéz megérteni, pontosan mit vártak az ezek szerint halálos csendben edzést preferáló kanadaiak. Egy félig már a levegőben lévő súly és a mozdulatsor akadályozása természetesen nem csak ostoba és agresszív dolog, de balesetveszélyes is: akkor is ajánlott megvárni, hogy befejezze valaki a szettjét, ha valami olyasmit művel, amit nem lehet szó nélkül hagyni.

Te mit gondolsz a hangosan gyúrókról?

  • HA ÓBÉGATOK, JOBBAN MEGY! 120
  • Megrúgom őket. ÉN VAGYOK A LEGERŐSEBB! 86
  • Csak a pisszegés zavar: hiába keresem a sörözve gyúró elvtársakat. 55
  • Gyúrni csak síri csendben lehet, megzavarnak a zajosan edzők. 40
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.