Újra ugrókötelezik a felülések miatt lebénult modell

Fordított felüléseket csinált épp, amikor elszakadt a bokáit rögzítő szalag.

A 23 éves brazil nő fordított felüléseket csinált épp egy edzőteremben, amikor elszakadt a lábait rögzítő szíj, Marcelle pedig a fejére zuhant és eltörte a nyakcsigolyáit. Egy személyi edző is jelen volt egyébként a baleset idején, ő sem tudta azonban megakadályozni a tragédiát – írja a Health.

Nyaktól lefelé lebénult

A lefelé lógva kivitelezendő felüléseket gyakorló Marcelle Mancuso teljesen lebénult a 2016 januárjában bekövetkezett baleset után, kisebb fajta csoda tehát, hogy mostanra annyit fejlődött az állapota, hogy futni, úszni és ugrókötelezni is képes.

A bokáit rögzítő szalag miatt bekövetkező esés után nyaktól lefelé lebénuló brazil nő nyakát egy titánlemezzel és hat csavarral rögzítették egyébként az orvosok.

Nem tudták megmondani, hogy képes leszek-e még járni. Nagyon féltem, de nem adtam fel és minden nap végigcsináltam a fizioterápiás gyakorlatokat – mondta el Marcelle

Felüléseket csak a földön

Szép lassan újra megtanult tehát enni és járni, azóta pedig az edzőterembe is visszatért, és szemmel láthatólag gyorsan formába is lendült. Felüléseket viszont nem túl meglepő módon csak a földön fekve, hagyományos módon hajlandó csinálni.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek