Háromszor bokszolt hetente, hogy eltüntesse az úszógumijait

Három hónap alatt, és anélkül fogyott le egy 33 éves angol nő, hogy minden nap kalóriákat kellett volna számolnia.

A 33 éves londoni nő mindig is utált edzeni, ezért volt különösen fontos számára, hogy találjon egy olyan edzésformát, amivel anélkül megszabadulhatna az évtizedes, kitartó munkával a törzsére illesztett zsírpárnáktól, hogy úgy érezze, olyan lett az élete, mint egy észak-koreai kőfejtőben robotoló kényszermunkásnak. Persze nem lett belőle Hulk sem három hónap alatt, de azért leadott 6.5 kilót, és sokkal jobban érzi magát az angol nő, mióta bokszol – írja a Daily Mail.

Bokszolj night clubban

A Kobox névre hallgató, a bokszot nigh club esztétikával felvizesítő edzőteremben, sötétben, falra vetített kombinációk alapján zúzú Katie Pike a bokszzsákok püfölése mellett azért az étrendjén is változtatott egy keveset. Azért nem változott kalória számláló robottá, de a random ebédeket és a barátja jókora porcióival vetekedő méretes vacsorákat lecserélte, és több zöldséget, húst és összetett szénhidrátot, például édesburgonyát fogyaszt. És reggelizik is, a bokszos napokon pedig egy fehérjeturmixot is betol.

Hogy mi, még másnaposan sem zabál?!

A boksznak köszönhetően mára sokkal magabiztosabb és sokkal jobban alvó Katie persze rá is függött egy kicsit a zsákok püfölését mindenféle erőnövelő gyakorlatokkal vegyítő órákra, és minden vágya, hogy még erősebb és még izmosabb legyen. Ehhez pedig még arra is hajlandó volt, hogy a szombati ivászatok utáni másnapos zabálásokat is kiirtsa az életéből. Nem lehetett könnyű!

Totally terrifying to be sharing but also super proud and kind of all worth it in the end. Thank you @kobox for an absolute life game changer and @thuntingtonwhiteley for helping me put the 💕 back into working out (and all the totally awesome trainers @imjaybrown and @iamshanecollins and @amyandrewboxing and @ianstreetz). Never going back. Next step ABS! And finally listened to the beaut @knowlsey4 and topped with #macros - it really is what it’s all about! @dailymail @femail @seen_group @knowlsey4 #MACROS #MACROS #MACROS and @biancalondon always the BABE! 😘😘

Katie Pike (@katie_pike_1) által megosztott bejegyzés,

Más is áradozik egyébként a bokszot súlyokkal és fekvőtámaszokkal vegyítő edzésekről, a 23 éves Charlotte Brown például azoknak ajánlja az edzéseket, akik nem feltétlenül fogyni, hanem inkább erősödni szeretnének. „Sokkal magabiztosabb vagyok! És nőiesebbnek is érzem magam, pedig szélesebbek a vállaim, amitől úgy néz ki, mintha összement volna a derekam. És látszanak a hasizmaim is, pedig többet nyomok, mint valaha!” – lelkendezett Charlotte. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek