Háromszor bokszolt hetente, hogy eltüntesse az úszógumijait

Három hónap alatt, és anélkül fogyott le egy 33 éves angol nő, hogy minden nap kalóriákat kellett volna számolnia.

A 33 éves londoni nő mindig is utált edzeni, ezért volt különösen fontos számára, hogy találjon egy olyan edzésformát, amivel anélkül megszabadulhatna az évtizedes, kitartó munkával a törzsére illesztett zsírpárnáktól, hogy úgy érezze, olyan lett az élete, mint egy észak-koreai kőfejtőben robotoló kényszermunkásnak. Persze nem lett belőle Hulk sem három hónap alatt, de azért leadott 6.5 kilót, és sokkal jobban érzi magát az angol nő, mióta bokszol – írja a Daily Mail.

Bokszolj night clubban

A Kobox névre hallgató, a bokszot nigh club esztétikával felvizesítő edzőteremben, sötétben, falra vetített kombinációk alapján zúzú Katie Pike a bokszzsákok püfölése mellett azért az étrendjén is változtatott egy keveset. Azért nem változott kalória számláló robottá, de a random ebédeket és a barátja jókora porcióival vetekedő méretes vacsorákat lecserélte, és több zöldséget, húst és összetett szénhidrátot, például édesburgonyát fogyaszt. És reggelizik is, a bokszos napokon pedig egy fehérjeturmixot is betol.

Hogy mi, még másnaposan sem zabál?!

A boksznak köszönhetően mára sokkal magabiztosabb és sokkal jobban alvó Katie persze rá is függött egy kicsit a zsákok püfölését mindenféle erőnövelő gyakorlatokkal vegyítő órákra, és minden vágya, hogy még erősebb és még izmosabb legyen. Ehhez pedig még arra is hajlandó volt, hogy a szombati ivászatok utáni másnapos zabálásokat is kiirtsa az életéből. Nem lehetett könnyű!

Más is áradozik egyébként a bokszot súlyokkal és fekvőtámaszokkal vegyítő edzésekről, a 23 éves Charlotte Brown például azoknak ajánlja az edzéseket, akik nem feltétlenül fogyni, hanem inkább erősödni szeretnének. „Sokkal magabiztosabb vagyok! És nőiesebbnek is érzem magam, pedig szélesebbek a vállaim, amitől úgy néz ki, mintha összement volna a derekam. És látszanak a hasizmaim is, pedig többet nyomok, mint valaha!” – lelkendezett Charlotte. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra