Nekiestek a trollok a kifutón szoptató modellnek

Tele van az Instagram Mara Martin modell kifutón szoptatós posztjaival, sokan ünneplik és nagyon hálásak, amiért ilyen nyíltan kiáll a szoptatás és a valódi anyatest mellett, mások szerint undorító, amit csinált. Mi azért az örömködők táborát erősítjük, és külön felhívjuk a figyelmet a baba fürdőrucijára!

Mara Martin a Sports Illustrated legújabb fürdőruháinak egyikét, egy szinte szoptatásra tervezett egyvállas bikinit viselt a magazin divatbemutatóján. Az öthónapos gyerekkel az ölében, szoptatva vonuló modell elmondása szerint amúgy ő máskor is szoptatott már így, összességében pedig úgy gondolja, nem kéne ekkora port kavarnia a dolognak.

Műláb és szoptatás

A friss anya mellett egy műlábú, kétszeres paralimpiai aranyérmes nő is felvonult egyébként a 16 fős csapatban, nem Mara volt tehát az egyetlen, a megszokottól némileg elütő testalkattal rendelkező modell. Így nézett egyébként ki a mutatvány:

Persze, hogy figyelemfelkeltő

A Huffington Post szerint a többség pozitívan állt egyébként a kisbabájával a karján vonuló modellhez, rengetegen kiemelték például, hogy jó érzés igazi, dolgozó anyákat látni a kifutón. Mindennapinak korántsem nevezhető, ha egy anya szoptatás közben mutatja be a legújabb fürdőruhákat egy divatbemutatón, úgyhogy Mara Martin jó sok kritikát kapott a vonulásért, voltak olyanok is, akik szerint szándékosan próbált a címlapokra kerülni, mások egyenesen undorítónak találták, mások viszont örültek, hogy ezzel a lépéssel is nyíltan támogatják a szoptatást.

Mivel véletlenül elég nehéz a kifutón szoptatni, Mara legjobb barátja az Instáján leírta, hogy a modell a bemutató előtt kezdte el etetni a babát, de a Sport Illustrated szerkesztője azt javasolta neki, hogy menjen ki nyugodtan szoptatás közben a kifutóra. "Az egésznek csak annyi a lényege, hogy Sports Illustrated ezzel a bemutatóval a nőt, köztük az anyákat is ünnepelte" - írta Martin legjobb barátja.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.