![Vegán változatban is finom.](https://kep.index.hu/1/0/3657/36573/365739/36573961_2794221_c06036d1242d9ddc560e3b30aefe5287_wm.jpg)
Hozzávalók
Vegán változatban is finom.
- 50 g pirított fenyőmag
- 1 nagy csokor bazsalikom apróra vágva
- 2 ek. sörélesztőpehely
- 1 mk. barna cukor
- 150 ml olívaolaj
- 1 nagy gerezd zúzott fokhagyma
- 0.5 darab citrom leve
- só ízlés szerint
Elkészítés:
Keverj simára egy aprítógépben minden alapanyagot, az olajat kivéve. Ezek után lassan, adagonként keverd hozzá az olajat, majd töltsd üvegbe a végeredményt, és adj neki legalább fél órát a hűtőben.
![A 9 legjobb vegán recept: ebéd, desszert és snack is van közöttük](https://kep.index.hu/1/0/3398/33987/339875/33987503_2602457_c701eb1422613edb6f0bbf8c41035b96_wm.jpg)
Könnyű, gyors, finom és izgalmas vegán receptjeink legjobbjai.
Tovább olvasom