Hozzávalók 2 személyre
- 1 bögre rizs
- 3 ek. olaj
- 2 bögre zöldségalaplé
- ízlés szerint só, bors, sáfrány, friss bazsalikom
- 3 gerezd zúzott fokhagyma
- 1 fej apróra vágott vöröshagyma
- 7 deka fekete olíva
- 30 deka marinált articsóka
- 1 darab felkockázott kaliforniai paprika
- a tetejére egy kevés lime-héj
- 7 deka aszalt paradicsom összevágva
Elkészítés:
Az olajban süsd meg kissé a hagymákat, majd add hozzá a rizst is. Ezek után az alaplében puhítsd meg a rizst, majd a végén még forrón forgasdt össze a többi hozzávalóval és alaposan fűszerezd.
Kell-e a főzővízbe olaj? Mitől nem ragad össze a tészta? És mitől ragad rá a szósz? Összeszedtük, amit a tésztafőzésről tudni kell.
Tovább olvasom