A szigorú uniós előírások miatt inthetünk búcsút a sokak által kedvelt nemzeti ételnek.
Egy igazán klasszikus nyári fogás, aminek a tetejéről nem hiányozhat néhány szelet citrom és egy nagy csokor friss petrezselyem.
Ez a fogás éppen elég tartalmas ahhoz, hogy bevesd ebédre vagy vacsorára, de arra is alkalmas, hogy ha húsevőket is vendégül látsz, felcsíkozott csirkemellel is remek fogás készülhessen belőle.
Ez az a spanyol rizses egytálétel, amit nem lehet elrontani.
Ha az alapanyagokat sikerült beszerezned, a nehezén már túl is vagy.
Bontsatok mellé egy spanyol Cavát, készítsetek hozzá citromos tiramisut, és kész is a mediterrán fúziós est, ami akár a nyolcadik emeletre is becsempész egy kevés tengerpartot.
Ha te sem vagy a legnagyobb húsfogyasztó, ezzel a fogással adj egy kis különlegességet a hétköznapokhoz!
A citromos aromák jól illenek a tenger gyümölcseihez, ahogy egy kevés pikáns kapribogyó sem árt a harmóniának.
Chorizóval és a kedvenc kolbászoddal is működik, és nagyon fontos, hogy a friss zöldfűszereket se hagyd ki belőle.
Nem igényel nagy erőfeszítést megspórolni kéthavi számlának megfelelő összeget a rezsidből.